Home > Reduceri si promotii la carti > 3 carti de la Storia books la doar 33.30 lei : Graffiti Moon, O fata din bucati si Stone rider

3 carti de la Storia books la doar 33.30 lei : Graffiti Moon, O fata din bucati si Stone rider

Profitand de voucherul de 50% reducere la cartile in romana, din finalul articolului , veti putea cumpara 3 carti de la editura Storia books cu doar 33.30 lei :

Adauga in cosul de cumparaturi : 

si automat vei primi CADOU cartea “Stone rider” de David Hofmeyr (aceasta nu trebuie adaugata in cosul de cumparaturi, va fi adaugata automat dupa ce adaugati cele doua carti de mai sus).

Abia acum aplicati voucherul de 50% reducere, pe care il gasiti in primul link din articol.

PS. Acesta este doar un exemplu. Cartea cadou se ofera automat la orice comanda de minimum 50 de lei (inainte de aplicarea voucherului) de la editura Storia books, Voucherul se aplica dupa ce adaugati cartile dorite in cosul de cumparaturi.

PS2. Intimidare, Destine la limita, Isla si Fericirea pana la adanci batraneti la doar 37.47 lei – detalii aici

Dand click pe banner-ul de mai jos, acesta va disparea, afisand codul de reducere (totodata va fi deschis si site-ul participant in alta fereastra a programului de explorare pe internet. un video explicativ aveti aici)

LIVRARE GRATUITA in 23 orasein reteaua de pick-up point-uri , la comenzile de peste 39.90 lei. Comenzile sub aceasta valoare sunt taxate cu 3.99 lei.

  1. No comments yet.