Home > carti noi 2017 > Taramul celor cinci cercuri de David Baldacci (RAO, 2017)

Taramul celor cinci cercuri de David Baldacci (RAO, 2017)

SUPER-CADOUL Elefant de Black DAYS 2017 : voucher 20 de lei*

“Tărâmul celor Cinci Cercuri” este povestea fantezistă și extravagantă a unei fete forțate să lupte pentru viața ei, pe măsură ce parcurge un tărâm plin de primejdii și de nenumărate provocări.

Folosindu-și istețimea, îndemânarea, șiretenia și inventivitatea, Vega Jane se dovedește o eroină puternică și perseverentă, care ajunge să se bucure rapid de toată simpatia cititorului.

Puține personaje feminine din romanele ultimilor ani sunt atât de uimitoare precum Vega… Atrăgătoare și plină de farmec, onestă și ambițioasă, Vega Jane este admirabilă din toate punctele de vedere.

Povestea se bucură din abundență de acțiune, mister, monștri ciudați și animale fantastice, relații șocante și secrete de mult pierdute. “Tărâmul celor Cinci Cercuri”, continuarea aventurilor din “Lovitura de graţie“, este o incursiune încântătoare printr-o lume fantastică demnă de Rowling sau Brooks.

David Baldacci – un maestru modern al thrillerelor și unul dintre cei mai renumiți romancieri din lume ne seduce de această dată cu un roman de fantezie pentru tinerii cititori, care a devenit rapid un succes mondial.

Categories: carti noi 2017
  1. No comments yet.