Home > carti noi 2017 > Esenta raului de Luca D’Andrea (editura Trei, 2017)

Esenta raului de Luca D’Andrea (editura Trei, 2017)

SUPER-CADOUL Elefant de Black DAYS 2017 : voucher 20 de lei*

O triplă crimă, crudă și sângeroasă, zguduie satul Siebenhoch, o comunitate retrasă și liniștită din Tirolul de Sud. Deși s-a petrecut cu mult timp în urmă, teribila întâmplare din creierii Alpilor Dolomiţi îi bântuie încă pe locuitori și învăluie zona într-o atmosferă violentă și misterioasă.

Totodată, locul crimelor, defileul Bletterbach, este un punct străvechi al planetei, care ar putea fi adăpostul unei creaturi periculoase și înspăimântătoare, care s-a trezit la viaţă.

Un american, venit în Alpi alături de familia sa, are un accident îngrozitor și, deși supravieţuiește, muntele pare să-l atragă în cele mai morbide feluri. El devine din ce în ce mai implicat în enigmele locale, lucru care-i va dezbina familia și-l va arunca într-un coșmar cumplit.

“Luca D’Andrea poate fi comparat cu Stephen King si Jo Nesbø.” – La Repubblica

Esenta raului este primul sau thriller, devenit imediat un fenomen international. Drepturile de adaptare pentru film si televiziune au fost achizitionate de Cattleya, una dintre cele mai importante companii de productie din Italia.

“Suntem alcatuiti dintr-o multime de experiente. Trecutul ne urmareste si ne modeleaza vietile. De aceea am avut nevoie de figura strainului, care nu stie nimic despre ceea ce s-a intamplat in acea comunitate in ultimii treizeci de ani.” – Luca D’Andrea

Categories: carti noi 2017
  1. No comments yet.