CADOU : 100 de puncte de fidelitate de la Elefant (= voucher 20 lei)*

Acum cateva zile scriam pe blog despre programul de fidelitate Elefant Premium si modul de functionare al acestuia. Stiam ca fiecare 1 leu cheltuit aduce 1 punct de fidelitate si ca putem cumpara vouchere cu aceste puncte. Nimic mai mult.

Verificand astazi sectiunea Elefant Premium am observat ca am CADOU 100 de puncte de fidelitate, pe care le pot transforma intr-un voucher de 20 de lei – aplicabil la orice comanda. Conditia e sa aveti comenzi lansate la Elefant (fie in 2016, fie in 2017) pentru a primi acest cadou*, bonusul de fidelitate a fost acordat automat pe 29 iunie 2017.

Tu ai primit 100 de puncte de fidelitate? Verifica aici si revendica-le !

Daca esti norocos sa te afli intr-unul din cele 22 orase unde exista pick-up point-uri , scapati de plata coletului si veti face o super-afacere.

17 thoughts to “CADOU : 100 de puncte de fidelitate de la Elefant (= voucher 20 lei)*”

 1. Unde este sectiunea Elefant premium? In contul meu nu exista o astfel de sectiune desi efectuat comenzi.

 2. eu nu pot intra ma autentific si ma trimite inapoi pe pagina de 7 ani elefant

 3. Punctele s-au dat la toată lumea?
  Eu nu am, deși am avut destule comenzi pe site. 🙁

 4. Desi accesez sectiunea „premium”, nu am primit punctele, desi am destul de multe comenzi, chiar una recenta, de acum 2 zile..

 5. @ Miha
  Din cate se pare, nu toata lumea a primit punctele. Probabil inca se lucreaza la implementarea sistemului.

  @ Maria
  „Sa fi trecut minim 15 zile de la plasarea comenzii, pentru ca punctele sa poata fi folosite, exceptie facand cele 100 de puncte primite la lansare programului. ”

  „Poate exista o intarziere de pana la 24 de ore de la plasarea comenzii pana la sosirea punctelor in contul Elefant Premium.”

 6. Nu exista pagina respectiva, ma directioneaza catre pagina aniversara de 7 ani unde ma loghez in contul meu dar nici vorba de elefant premium. Nu inteleg de cum functioneaza.

 7. probabil ati avut comenzi de 100 de ron de ati primit 100 de puncte, nu?…eu am comandat de pe mai multe conturi.. dar am in 2017 achizitionat de cateva zeci de lei, dar am 0 puncte (si in functioneaza doar pe unul din conturi)….

 8. Nici eu nu am primit cele 100 de puncte cadou. Cred ca Elefant Premium nu a fost inca lansat oficial, altfel postau ei ceva pe Facebook sau primeam newsletter despre asta.

 9. Mda. Acum au marit marja punctelor… Nu i chiar corect fata de utilizatorii care n au primit

 10. @ Vladt
  La ce va referiti? Ce au marit?

  Later edit : 500 de puncte pentru un voucher de 20 de lei. Dar exista careva care a profitat de sistem? Ca nu prea a functionat. Nu cred ca a fost INCA lansat.

 11. eu am folosit punctele cadou in week-end. 100 puncte = voucher reducere 20 lei 🙂

 12. Si eu sunt redirectionata cand accesez elefant pe calculator. Dar nu si cand intru pe telefon. Problema e ca wishlist-ul din noul elefant nu se sincronizeaza cu cel de pe vechiul elefant, ceea ce mi se pare ciudat.

 13. Salut. Am contactat eu elefant.ro si momentan e o mare teapa. Iata raspunsul lor:”Din pcate, nu stim sa va extimam un timp.Colegii din departamentul competent lucreaza la finalizarea noului site.Speram ca in cel mai scurt timp aceasta sectiune sa fie implementata.”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *