Azia Ray s-a intors pe Pamant. Prietenul ei, Jason, este in culmea fericirii. Familia ii este vindecata. Ea duce o viata normala sau pe cat de normala poate fi, daca ti-ai petrecut ultimul an murind, trezindu-te pe o nava si descoperind ca propriul tau cantec poate schimba lumea.

Si intr-adevar … nu este o viata normala. O parte din Aza tanjeste dupa lumea din nori, oricat de mult i-ar iubi pe cei de pe pamant.

Cand paranoia lui Jason legata de siguranta Azei il determina sa faca o greseala teribil, Aza devine ea insasi o fugara in Magonia, nevoita sa se confrunte cu mama ei, Zal Quel, o fiinta radicala, insetata de sange, proaspata evadata, si cu Dai, partenerul ei de cantat. Aza trebuie sa calatoreasca pana la capatul lumii in cautarea unei arme legendare, Stolul, intr-o aventura care te va schimba pe vecie.

In aceasta continuare extraordinara a apreciatului roman Magonia, o fata trebuie sa faca o alegere imposibila intre doua familii, doua camine … si doua versiuni ale proproiei personalitati.

Maria Dahvana Headley e un talent exploziv : scrie cu inteligenta, sensibilitate si incredibil de bine” – Neil Gaiman.

La inceputul lunii august 2017 in librariile din Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *