Home > carti noi 2017 > La marginea apei de Sara Gruen (Humanitas fiction, 2017)

La marginea apei de Sara Gruen (Humanitas fiction, 2017)

SUPER-CADOUL Elefant de Black DAYS 2017 : voucher 20 de lei*

Publicat în 2015, romanul „La marginea apei” a fost Numărul 1 pe listele de bestselleruri din New York Times și USA Today. Romanele semnate de Sara Gruen sunt traduse în peste 45 de limbi și s-au vândut până în prezent în peste 10 milioane de exemplare.

Sara Gruen este autoarea bestsellerului international “Apa pentru elefanti”.

La începutul anului 1945, Maddie și Ellis Hyde, un tânăr cuplu ame¬rican din înalta societate a Philadelphiei, hotărăsc să traverseze Atlanticul, în ciuda războiului care devasta Europa, cu intenția de a dovedi existența monstrului din Loch Ness și de a spăla astfel onoarea familiei, pătată cu zece ani în urmă, când colonelul Hyde, tatăl lui Ellis, falsificase câteva fotografii înfățișând faimoasa creatură ce făcuseră înconjurul lumii.

În timp ce Ellis și bunul său prieten Hank Boyd se lansează într-o căutare frenetică, Maddie începe să descopere adevărul crud care a stat de fapt în spatele propriei căsătorii.

Pusă acum fața în fața și cu realitatea războiului, tânăra femeie devine tot mai conștientă de vulnerabilitatea umană, iar lupta pe care o duce ca să se redefinească o apropie de o lume plină de mistere și superstiții aparținând unui spațiu de legendă.

„…O poveste îndrăzneața despre aventură, prietenie și iubire în umbra celui de-al Doilea Război Mondial.“ – Harper’s Bazaar

Categories: carti noi 2017
  1. No comments yet.