Home > Reduceri si promotii la carti > Endgame. Jocul Final : Convocarea la doar 7.42 lei (-86%)

Endgame. Jocul Final : Convocarea la doar 7.42 lei (-86%)

SUPER-CADOUL Elefant de Black DAYS 2017 : voucher 20 de lei*

ENDGAME este o serie de trei romane insotite de noua nuvele in format digital, declinata intr-un joc (aplicatie mobila), cu premii fabuloase: 500.000 $ pentru rezolvarea enigmei din primul volum, 1.000.000 $ pentru rezolvarea enigmei din al doilea volum si 1.500.000 $ – premiul final.

Trilogia ne dezvaluie o lume populata de semintii stravechi, din care se trage toata omenirea si care au fost create si alese cu mii de ani in urma. In fiecare semintie exista un Jucator care este antrenat de mic pentru Jocul Final, un eveniment catastrofal care va redefini soarta omenirii. Fiecare Jucator este antrenat conform traditiei semintiei sale si are insusiri care il vor ajuta in confruntarea finala. In apropierea maturitatii, el lasa locul unuia mai tanar si ciclul continua.

Fiecare carte din trilogia ENDGAME va fi insotita de o “super-enigma” interactiva constand in indicii si ghicitori inserate in textul cartii, fie sub forma unor formule sau a unor adrese web. Rezolvarea enigmelor necesita un cont Google. Enigmele sunt create in colaborare cu mari specialisti in criptografie. Fiecare enigma rezolvata inseamna un pas inainte in joc.

In acest prim volum al trilogiei esti martor la cautarea primei Chei dintre cele trei care vor salva lumea. In paginile cartii este inscrisa o enigma, pe care esti invitat sa o dezlegi. Fiecare roman din trilogia ENDGAME va fi insotit de o astfel de “super-enigma” interactiva constand in indicii inserate in textul cartii, fie sub forma unor formule sau a unor adrese web.

Cartea poate fi cumparata cu doar 7.42 lei (86% reducere de la 52.98 lei)+ LIVRARE GRATUITA in 22 orase pentru comenzile ridicate personal din reteaua de pick-up point-uri , unde puteti primi chiar si o carte, fara sa mai platiti transportul acesteia.

Stoc limitat! Asa ca nu ezita!

PS. A citi nu e un lux!!

PS2. Peste 1.700 de carti beneficiaza de minim 70% reducere (si maximum 95% – in acest moment, pana nu se epuizeaza stocul acestora si dispar din oferta).

  1. No comments yet.