Home > carti noi 2017 > Testamentul lui Abraham de Igor Bergler (Litera, 2017)

Testamentul lui Abraham de Igor Bergler (Litera, 2017)

Cea mai așteptată carte a anului 2017 este semnată de Bergler Igor și apare la Editura Litera :

“Testamentul lui Abraham”, prequel al cărții care a doborât toate recordurile – “Biblia pierdută“, va fi lansată în luna octombrie a acestui an!

Charles Baker, profesor la Princeton și fost șef de campanie al președintelui SUA, își descoperă asistentul ucis cu bestialitate în campusul universității. Pornind pe urma indiciilor lăsate de acesta, profesorul află că tânărul său colaborator descoperise un adevăr îngrozitor despre cel mai important președinte american, Abraham Lincoln.

Un adevăr atât de exploziv, încât scoaterea sa la iveală ar putea schimba istoria Americii și a întregii lumi. Oare va reuși profesorul să îi oprească la timp pe cei care vor să ascundă acest secret chiar cu prețul a numeroase vieți? La capătul unui drum presărat cu pericole și cu răsturnări de situație neașteptate, Baker descoperă nu doar secretul lui Lincoln, ci și locul unde se află cea mai valoroasă comoară a omenirii.

De ce a abolit Lincoln sclavia? De ce a demisionat papa Ratzinger? Cum a ajuns Trump la putere? Unde a dispărut Biblioteca din Alexandria?
Acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care răspunde “Testamentul lui Abraham”.

Categories: carti noi 2017
  1. No comments yet.