Home > Reduceri si promotii la carti > Armance de Stendhal la doar 2.15 lei (-85%) + livrare gratuita in 22 de orase*

Armance de Stendhal la doar 2.15 lei (-85%) + livrare gratuita in 22 de orase*

Armance, primul roman al lui Stendhal, e scris fara stangacii de incepator. E o povestire eleganta, patrunzatoare si fina, chiar prea fina.

“Niciodata nu se mai aflase Octave intr-o stare atat de nepotrivita cu juramintele ce si le facuse impotriva dragostei. Crezuse ca glumeste, ca de obicei, cu Armance, iar gluma luase pe neasteptate o intorsatura grava, neprevazuta. Se lasa dus in voie, nu mai judeca, traia o culme a fericirii. A fost una dintre fugarele clipe pe care numai intamplarea le daruieste uneori celor facuti sa traiasca intens, drept rasplata pentru atatea suferinte. Viata navaleste in inima, iubirea te face sa uiti tot ceea ce nu este de esenta divina ca ea, si traiesti mai mult in cateva clipe decat in lungi rastimpuri…”

Cartea poate fi cumparata in acest moment cu doar 2.15 lei de aici (85% reducere de la 14.35 lei) +  LIVRARE GRATUITA in 22 orase pentru comenzile ridicate personal din reteaua de pick-up point-uri , unde puteti primi chiar si o carte, fara sa mai platiti transportul acesteia*.

Promotia este foarte buna, stocul poate fi epuizat in orice moment!!

PS. A citi nu e un lux!

  1. No comments yet.