Agnes Martin-Lugand – prezenta in Romania (2017)

Agnès Martin-Lugand se întâlnește cu cititorii români joi, 11 mai 2017 – de la ora 19.00, la Cărturești Verona – Bucuresti, pentru a lansa cea mai recentă carte a sa publicată în limba românăÎmi pare rău, sunt așteptată (povestea lui Yaël, o femeie care trăiește doar pentru munca ei. Yaël este interpretă de excepție la o agenție renumită, își împarte timpul între întâlniri și cine de afaceri. Nu știe ce înseamnă o vacanță și e dependentă de adrenalină. Își vede rar familia și prietenii. Nu ține cont de sfaturi, pentru că simte că a făcut alegerea potrivită, animată de dorința neclintită de a reuși)

Alături de scriitoarea franceză, la eveniment se vor afla Alice Năstase Buciuta – editor revista Marea Dragoste și Magdalena Mărculescu – director editorial Grupul Editorial Trei.

După ce a profesat ca psiholog timp de șase ani, Agnès Martin-Lugand s-a dedicat scrisului, publicându-și primul roman –  Oamenii fericiți citesc și beau cafea! în regim propriu, pe platforma Kindle Amazon și continuarea acestuia Viața e ușoară, nu-ți face griji.

Remarcată rapid de bloggerii atenți la mediul literar virtual, a trezit interesul Editurii Michel Lafon, care i-a propus debutul în lumea editorială tradițională. Astfel a cunoscut un succes uriaș, cărțile sale s-au vândut în Franța în peste 2 milioane de exemplare și au fost traduse în peste 30 de țări.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *