Agnes Martin-Lugand – prezenta in Romania (2017)

Agnès Martin-Lugand se întâlnește cu cititorii români joi, 11 mai 2017 – de la ora 19.00, la Cărturești Verona – Bucuresti, pentru a lansa cea mai recentă carte a sa publicată în limba românăÎmi pare rău, sunt așteptată (povestea lui Yaël, o femeie care trăiește doar pentru munca ei. Yaël este interpretă de excepție la o agenție renumită, își împarte timpul între întâlniri și cine de afaceri. Nu știe ce înseamnă o vacanță și e dependentă de adrenalină. Își vede rar familia și prietenii. Nu ține cont de sfaturi, pentru că simte că a făcut alegerea potrivită, animată de dorința neclintită de a reuși)

Alături de scriitoarea franceză, la eveniment se vor afla Alice Năstase Buciuta – editor revista Marea Dragoste și Magdalena Mărculescu – director editorial Grupul Editorial Trei.

După ce a profesat ca psiholog timp de șase ani, Agnès Martin-Lugand s-a dedicat scrisului, publicându-și primul roman –  Oamenii fericiți citesc și beau cafea! în regim propriu, pe platforma Kindle Amazon și continuarea acestuia Viața e ușoară, nu-ți face griji.

Remarcată rapid de bloggerii atenți la mediul literar virtual, a trezit interesul Editurii Michel Lafon, care i-a propus debutul în lumea editorială tradițională. Astfel a cunoscut un succes uriaș, cărțile sale s-au vândut în Franța în peste 2 milioane de exemplare și au fost traduse în peste 30 de țări.

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *