Home > carti noi 2017 > A doua sansa de Kristin Hannah (Litera, 2017)

A doua sansa de Kristin Hannah (Litera, 2017)

„Sunt îndrăgostit de altă femeie.“ Prin aceste cuvinte simple, Blake Colwater a pus capăt unei căsnicii de două decenii.

De pe o zi pe alta, și-a părăsit domiciliul conjugal și s-a mutat la noua lui iubită, deschizând procedura de divorț. Annie, soția lui, este distrusă; a fost trădată tocmai ea, care a sacrificat totul pentru fericirea familiei. În lipsa lui Natalie, fiica lor de șaptesprezece ani plecată la studii în străinătate, se simte cu totul abandonată, fără nici un reper stabil în noua viață.

În pragul depresiei, Annie se refugiază la tatăl ei, în Mystic, orășelul în care a copilărit, unde speră să poată găsi un nou început. Acolo îl întâlnește pe Nick Delacroix, prima ei dragoste, care, la rândul lui, se află la o răscruce a sorții – rămas văduv de curând, se simte incapabil să se apropie de fiica lui profund marcată emoțional.

Împreună, Annie și Nick încearcă să dea un nou sens propriilor vieți. Timpul însă nu iartă; la împlinirea a patruzeci de ani, Annie ezită: oare mai are dreptul la fericire?

Cartea “A doua sansa” de Kristin Hannah urmeaza sa apara la editura Litera.

Categories: carti noi 2017
  1. Bogdi
    May 15th, 2017 at 14:45 | #1

    A mai aparut in 24.05.2013 cu revista Libertatea pentru femei