Home > Uncategorized > Ziua Astronomiei by Stiinta si Tehnica – 6 mai 2017

Ziua Astronomiei by Stiinta si Tehnica – 6 mai 2017

SUPER-CADOUL Elefant de Black DAYS 2017 : voucher 20 de lei*

Știință & Tehnică te invită la festivalul de explorare spațială și astronomie ASTROFEST 2017, care are loc în data de 6 mai 2017 , începând cu ora 15:00, în fața Bibliotecii Naționale a României din București.

In cadrul ASTROFEST 2017, publicul iubitor de astronomie și explorare spațială are marea șansă de a se întâlni cu Dumitru Prunariu, singurul român care a zburat în spațiul cosmic acum 36 de ani.

Întâlnirea este prezentată de Alexandru Mironov, senior editor S&T, cel mai cunoscut scriitor și realizator de emisiuni radio TV de popularizare a științelor din România.

Fun Science susține un program special dedicat copiilor participanți la ASTROFEST 2017: „Aventurierii Spaţiului”. În „Călătorie spre planete”, copiii pot face diferența dintre corpuri luminoase și corpuri iluminate, dintre stele și planete și care sunt planetele din sistemul nostru solar.

De asemenea, pentru că tehnologia 3D printing începe să devină din ce în ce mai prezentă în domeniul tehnologiilor spațiale, cei de la ResearchX ne propun prezentări interactive, workshop-uri și demonstrații live cu imprimante 3D performante.

ASTROFEST 2017 se desfășoară în aer liber, în parcarea din fața Bibliotecii Naționale. INTRAREA ESTE LIBERĂ

Categories: Uncategorized
  1. No comments yet.