Caryl Ferey – prezent in Romania (mai 2017)

Caryl Ferey, autorul romanului „Zulu”, se întâlnește cu publicul bucureștean – pe 3 mai 2017  începând cu ora 19.00 – la Cinema Elvira Popescu (bvd Dacia, nr. 77, Bucuresti).

Evenimentul cuprinde lansarea cărții și prima proiecție publică a filmului omonim în România, cu Orlando Bloom și Forest Whitaker în rolurile principale.

Lansarea de carte va lua forma unei discuții despre film şi literatură, urmată de o sesiune de autografe și de proiecția filmului „Zulu”. Ecranizarea cărții scrise de Caryl Ferey a fost regizată de francezul Jérôme Salle,  film a închis Festivalul de la Cannes din 2014.

*** Filmul de acţiune conţine scene de violenţă şi limbaj, fiind nerecomandat persoanelor sub 16 ani ***

 

„Zulu” nu își menajează cititorii în niciun fel, ai nevoie de un stomac de fier ca să îl parcurgi până la sfârșit. Însă aceia care vor reuși să o facă vor avea parte de o experiență extraordinară în compania unor polițiști gata de orice, chiar să își riște viața pentru a eradica răul din propria țară.“ – ELLE

Participarea este gratuită și evenimentul se va desfășura în franceză și română, cu o traducere simultană în cele două limbi.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *