Home > Libertatea pentru femei : Carti romantice > Carti romantice luna mai 2017 + descrierea acestora

Carti romantice luna mai 2017 + descrierea acestora

In luna mai 2017, in colectia de carti romantice de la Libertatea pentru femei veti putea citi : 

  • Perechea lui Megan de Nora Roberts –  5 mai 2017

Megan face totul să lase în urmă trecutul, să șteargă toată durerea din inima ei și să nu mai lase niciun bărbat să se apropie prea mult. Dar Nathaniel este hotărât să îi demonstreze că merită dragostea ei! Cel de al cincilea volum din seria surorilor Calhoun continuă cu o poveste inedită.

  • Rațiune și simțire de Joanna Trollope – 12 mai 2017

Joanna Trollope și-a propus să le aducă pe surorile Dashwood în zilele noastre, în peisajul modern în care se strecoară drogurile, abuzurile, internetul și depresia… Ea rescrie cu talent cele mai importante scene din romanul celebru al lui Jane Austen.

  • Înșelătoria de Mary Balogh – 19 mai 2017

Lady Elizabeth Ward este răpită cu brutalitate din fața bisericii chiar în ziua în care trebuia să se căsătorească. Tânăra încearcă să scape, se aruncă din trăsură, dar cade și se lovește puternic la cap. Din acel moment nu își mai aduce aminte nimic, iar viața ei se transformă într-o mare înșelătorie…

  • Până când moartea ne va despărți de Amanda Quick – 26 mai 2017

Amanda ne poftește înapoi în timp, în Londra Victoriană, la poarta agenției matrimoniale condusă de Calista Langley. Când tânăra femeie începe să primească daruri potrivite pentru o văduvă, inclusiv un set de bijuterii cu cristale negre gravate cu inițialele ei, ea începe să se întrebe cine i-ar putea dori moartea?!!!

  1. No comments yet.