Libertatea : O noua serie de carti de Paul Feval-fiul. Din 2 martie 2017 [Update]

Joi, 2 martie 2017, la chioscurile de ziare veti putea gasi primul volum dintr-o noua serie de carti celebre scrise de Paul Feval-fiul : seria Lagardere

Pretul unei volum : 14.99 lei.

Cartile colectiei si data acestora de aparitie : 

 • Cocosatul – Tineretea – 2 martie 2017
 • Cocosatul – Lagardiere – 9 martie 2017
 • Cavalcadele lui Lagardere – 16 martie 2017
 • Mariquita Lagardere – 23 martie 2017
 • Triumful dragostei – 30 martie 2017
 • Sergentul Belle Epee – 6 aprilie 2017
 • Ducele de Nevers – 13 aprilie 2017

Promo  volum 1.   Promo intreaga colectie.

6 thoughts to “Libertatea : O noua serie de carti de Paul Feval-fiul. Din 2 martie 2017 [Update]”

 1. @ raganar

  Colectia a fost decalata o saptamana, urmand ca primul volum sa apara maine, 2 martie 2017, la toate chioscurile de ziare.

 2. Cocosatul vol 1 – Tineretea

  Anul 1699 valea Louron. Bătrânul marchiz de Caylus, fost curtean al regelui Louis XIV, trăieşte în castelul său împreună cu fiica sa Aurore, destinată a fi măritată cu puternicul Philippe de Gonzague, văr cu Philippe d’ Orleans şi Philippe de Nevers. Dar Aurore se căsătoreşte în secret cu ultimul şi dă naştere unei fete al cărui prenume este tot Aurore. Philippe de Gonzague este invitat la castelul marchizului pentru câteva zile şi ţese un complot, împreună cu omul său de încredere Peyrolles, împotriva vărului, Nevers. Hotărât să-l asasineze pentru apune mâna pe averea şi soţia lui, angajează un grup de spadasini şi încearcă să-l atragă pe Nevers la castelul lui Caylus.

  Cocosatul vol 2- Lagardere

  Lupta cavalerului Lagardère pentru stabilirea adevărului despre uciderea ducelui de Nevers continuă. Trecând peste numeroase obstacole, fiind chiar condamnat la moarte pentru o crimă pe care nu a comis-o, după multe aventuri, care de care mai palpitante, cavalerul îl demască pe asasin, şi -l răzbună astfel pe prietenul şi, totodată, maestrul său. În acest al 2-lea volum Lagardère iese victorios din capcanele întinse de Gonzague.

  Cavalcadele lui Lagardere

  Romanul „Cavalcadele lui Lagardere“ începe cu Capitolul X – Mărturisire publică, capitol cu care se încheie romanul „Cocoşatul” de Paul Féval tatăl, rescris de Paul Féval fiul, cu modificări ce permit continuarea aventurilor cavalerului Henri de Lagardère.

  Lupta pentru dreptate şi adevăr, loialitatea, eroismul, dar şi laşitatea, trădarea (înalta trădare a prinţului Gonzague), învingerea oricăror obstacole ivite în calea spre victorie sunt relatate cu măiestrie, încât stilul autorului cu greu poate fi deosebit de cel al tatălui său.

  Mariquita

  Aventurile cavalerului Lagardère, în drumul său spre împlinirea făgăduinţei făcută ducelui Philippe de Nevers – de a-l pedepsi pe ucigaşul acestuia – continuă, cu multe lupte şi având de trecut obstacole. Bravul cavaler are, în lupta sa pentru dreptate, pe lângă prietenii săi fideli – veselii maeştri de scrimă, Cocardasse şi Passepoil – numeroşi alţi aliaţi. Aceştia sunt mânaţi în luptă de dorinţa de a se face dreptate, de simpatia, devotamentul, ca şi de dragostea pentru frumosul cavaler. Dintre aceştia se distinge gitanita Mariquita, fiica adoptivă a unui bătrân cavaler. Deşi află că inima lui Lagardère este dăruită Aurorei de Nevers, ea sacrifică viaţa tatălui său şi chiar propria sa viaţă, pentru a-l ajuta pe cavaler.

 3. Ducele de Nevers de Paul Feval Fiul

  Lupta dintre forţele binelui şi ale răului continuă: Peyroles, fostul intendent al lui Gonzague, conştient că nu mai are şanse să acapareze averea Aurorei de Nevers, doreşte din acest motiv moartea tinerei şi a fiului ei. Philippe de Lagardère vrea să răzbune moartea tatălui său, ucis mişeleşte de Peyroles. Pe toată durata luptei, raportul de forţe se modifică, duşmanii tânărului Lagardère pierind până ce conducătorul lor rămâne singur, înaintea spadei tânărului duce de Nevers. Dar fiul lui Henri de Lagardère renunţă la răzbunare în mod onorabil, infamul său duşman primindu-şi pedeapsa din altă parte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *