Libertatea : Bucatarescu, traiesc ca sa mananc. Din 22 februarie 2017 [Update]

Miercuri, 22 februarie 2017, la chioscurile de ziare veti putea gasi primul volum al colectiei „Bucatarescu, traiesc ca sa mananc”.

Pret special o carte : 17 lei.

Colecția BUCĂTĂRESCU este compusă din 12 volume, dedicate artei culinare. Vei găsi primele 7  volume începând cu 22 februarie, în  fiecare miercuri, la toate chioscurile de ziare.

Cartile colectiei si data acestora de aparitie : 

 • Matache Macelaru – retete cu dichis de altadata – 22 februarie 2017
 • Retete vechi romanesti reinventate – 1 martie 2017
 • Retete vegetariene cu gust de carne – 8 martie 2017
 • Retete la gratar „altfel” – 15 martie 2017
 • Retete exotice cu peste si fructe de mare – 22 martie 2017
 • Cel mai trasnit manual de gatit pentru copii – 29 martie 2017
 • Retete de Paste reinterpretate – 5 aprilie 2017

Promo primul volum.

Promo intreaga colectie.

2 thoughts to “Libertatea : Bucatarescu, traiesc ca sa mananc. Din 22 februarie 2017 [Update]”

 1. MATACHE MĂCELARU – Rețete cu dichis de altădată
  Acum mai bine de o sută de ani, celebrul măcelar tranșa porcii în fața prăvăliei sale pentru a demonstra trecătorilor că folosește carne proaspătă pentru preparatele sale. Aromele de demult se pot reînvia cu ingredientele pe care le găsim azi.

  REȚETE VECHI ROMÂNEȘTI REINVENTATE
  Mai putem face azi „unt de sardele” sau „salata de țâri” precum în cărțile lui Bacalbașa și ale altor corifei ai gastronomiei clasice autohtone? Răsfoind cartea vei afla…

  REȚETE VEGETARIENE CU „GUST” DE CARNE
  Astăzi tot mai mulți oameni aleg să renunțe la carne. Află cu ce o poți înlocui ca să te hrănești sănătos, cu proteine vegetale.

  REȚETE LA GRĂTAR „ALTFEL”
  Cine nu știe să facă un grătar azi! Dar nu strică să încerci variante noi: banane verzi învelite în fâșii străvezii de bacon, ceafă de porc marinată în vin, dulceață și mirodenii și alte bunătăți.

  REȚETE EXOTICE CU PEȘTE ȘI FRUCTE DE MARE FĂCUTE „PE GUSTUL ROMÂNILOR”
  Românilor le plac fructele de mare: caracatițe, calamari, sepii, langustine sau creveți. Află cum le poți metamorfoza în mâncăruri care să fie pe placul nostru.

  CEL MAI TRĂSNIT MANUAL DE GĂTIT PENTRU COPII
  Copiilor le place să se joace în bucătărie. E bine să îi încurajăm și să-i ajutăm cu idei simple, dar producătoare de efecte culinare surprinzătoare. O carte de povești și de bucate în același timp.

  REȚETE DE PAȘTE REINTERPRETATE
  Cea mai mare Sărbătoare creștină, Învierea Domnului, este un prilej pentru noi de a degusta multe specialități tradiționale. Dacă vrei să îmbogățești drobul, cozonacul sau friptura de miel, aici vei găsi soluțiile. Cartea aduce ceva nou fără să piardă nimic din semnificațiile spirituale ale acestor rețete de suflet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *