Cumpara editia februarie 2017 a revistei Psychologies la pachet cu cartea „Prieteniile toxice” de Mireille Bouret de la Meteor Publishing.

Presupun ca pretul va fi de 19.99 lei.

Promo.

Ni s-a întâmplat tuturor să trăim o relaţie amicală dificilă, uneori chiar insuportabilă. Cum se poate ca o prietenie să devină toxică? Poate una din cele două persoane a suferit o transformare? Sau dinamica relaţiei a fost dintotdeauna nereuşită? S-a schimbat ceva în raportul lor de reciprocitate? Este vorba cumva despre o prietenie care nu mai are nimic de oferit? Cum să ne auzim mica voce interioară ca să recunoaştem ce se petrece cu adevărat?

Mireille Bourret descrie aici legăturile pe care le întreţin oamenii în funcţie de tipurile lor de personalitate. Apoi ne învaţă cum să vedem dacă aceste legături sunt bune sau nu şi ne ghidează în alegerea soluţiei potrivite în cazul în care avem probleme. Puteţi fugi sau îl puteţi înfrunta pe celălalt, dar e bine să știţi că există o gamă întreagă de reacţii intermediare pentru a rezolva un conflict, păstrând totodată echilibrul amical.

Cu toate că fiecare prietenie este unică, veţi găsi în această carte soluţii pentru a şti ce să faceţi dacă aveţi o relaţie problematică. După această lectură, veţi putea discerne orice problemă relaţională şi veţi putea alege cele mai bune strategii pentru a nu vă face rău nici dumneavoastră, nici prietenului.

Mireille Bourret are specializări în drept, sociologie şi criminologie. Experienţa ei în toate aceste domenii i-a permis să conceapă tehnici de soluţionare a conflictelor în viaţa de zi cu zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *