Salonul VIP de Jens Lapidus (editura Trei, 2016)

Najdan, caruia i se mai spune si Teddy, este eliberat dupa opt ani de inchisoare. E hotarat sa nu mai comita ilegalitati… doar ca e falit. Cand un recuperator ii cere o datorie veche, Teddy e nevoit sa accepte o slujba riscanta: sa gaseasca un tanar afacerist care fusese rapit. Familia acestuia nu vrea sa implice politia, dar apeleaza la o firma de avocatura.

Partenera lui in aceasta misiune este ambitioasa avocata Emelie Jansson. Ea a fost aleasa pentru ca e talentata si eficienta, iar Teddy fiindca directorul firmei de avocatura stie ceva despre trecutul lui, un secret pe care nimeni nu l mai cunoaste.

Un duo comic si nepotrivit, Emelie si Teddy lucreaza bine impreuna. Dar sunt deja in criza de timp: rapitorii nu mai au rabdare, iar ancheta aceasta e mult mai complicata si mai sordida decat parea la inceput.

„Talentul lui Jens Lapidus de a crea suspans se ridica la nivelul lui Stieg Larsson, si chiar il depaseste.” – Politiken, Danemarca

Jens Lapidus (n. 1974) este autorul trilogiei Stockholm Noir (-35% reducere cu acest voucher, chiar si cartea prezentata mai sus – Salonul VIP), deja un fenomen international. Experienta sa profesionala ca avocat specializat in drept penal i-a oferit acces la o lume pe care majoritatea oamenilor prefera sa o ignore.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *