Revistele Lex Comics iau o pauza (posibil sa urmeze falimentul)

Lex Comics sunt cei care au adus revistele de benzi desenate Marvel in limba romana si au reusit asta timp de 16 luni, fermecand mii de cititori.

Din pacate, revistele Lex Comics vor lua o pauza de la aparitie, foarte posibil sa urmeze si falimentul (aceeasi situatie ca si la Eatcomics si revista Abatia)

Anuntul Lex Comics : 

„În ciuda eforturilor noastre, vânzările au avut un trend descendent în ultima perioadă. Oricât de mult ne-am dori să putem continua măcar până la terminarea poveștilor din fiecare titlu, ne este pur și simplu imposibil în condițiile pieței actuale din România.

În acest moment ne vedem nevoiți să sistăm publicarea de noi reviste și să sperăm că vom reveni cu noi albume în limba română în 2017. Mulțumim foarte mult cititorilor de până acum, ne pare rău că rămâneți cu colecțiile incomplete dar sperăm să rămâneți fideli benzii desenate, pentru că merită!”

2 thoughts to “Revistele Lex Comics iau o pauza (posibil sa urmeze falimentul)”

  1. Îmi pare rău că s-a ajuns la punctul în care nu se mai poate face mai nimic pentru aceste apariții de bd lunare. De ce a scăzut interesul și ce se mai poate face pentru a continua -macar o apariție o dată la 2 luni ?! Sunt dezamăgit și indignat. ..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *