Pasunile de aur – carte de benzi desenate

Albumul de bandă desenată „Pasunile de aur” propune o abordare venită din lumea fantasticului, acolo unde copiii se regăsesc și se pierd cu bucurie într-un univers al poveștilor miraculoase!

Este locul unde regele CERBAL și împăratul TAURIAN vin din pădurile și pășunile cutreierate de toate viețuitoarele pământului, unde armatele lor sunt alcătuite din cele mai curajoase animale, iar păsările cerului devin sfătuitori de încredere.

Albumul spune povestea primului război dintre Decebal și Traian, în 42 de pagini de bandă desenată. Conceptul și grafica aparțin autorului de bandă desenată Mihai I. Grăjdeanu, un proiect Legendele Dacilor. Textul este semnat de Mădălina Corina Diaconu, o poveste însoțită la începutul fiecărui capitol de versuri semnate de Daniel Roxin.

Lansare : sambata, 5 noiembrie 2016 – ora 11:00, la libraria Eminescu din Bucuresti (Piata Universitatii) va avea loc lansarea albumului de banda desenata „Pasunile de aur”. Copiii vor putea participa la un atelier de benzi desenate, sustinul de autorul cartii, Mihai Grajdeanu.

Coperta.

One thought to “Pasunile de aur – carte de benzi desenate”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *