Carti de colorat pentru adulti de la editura Litera – aparute in octombrie 2016

Luna aceasta, octombrie 2016, editura Litera a lansat mai multe carti de colorat pentru adulti :

  • Menajeria – carte de colorat cu portrete de animale

Explorează menajeria – o colecție de animale minunate, desenate în detalii uimitoare. De la cerbul maiestuos și de la nobila girafă, la drăgălașul panda roșu și la iepurele curios, adu fiecare imagine la viață cu ajutorul culorilor!

Creionul magic al Angelikăi Stubner ne este ghid în plimbarea prin lumile fantastice imaginate de ilustratoare. Privirea ne va fi surprinsă de imagini ale florei şi faunei de uscat şi de apă, de peisaje ascunzând secrete care ne vor face să ne gândim că este vorba de mai mult decât observă ochiul la prima vedere.

Colorează și explorează mapamondul. În paginile atlasului, vei găsi țări, animale, oameni și locuri, și tot ceea ce trebuie să faci este să le umpli de culoare. Odată finalizate hărțile, poți desprinde fiecare pagină ca să-ți expui desenele.

Johanna Basford te invită să descoperi o lume dispărută, cu plante şi animale care abia aşteaptă să fie aduse la viaţă (broaşte de copac pătate, păsări colibri delicate, tigri fioroşi şi cu fantastice maimuţe jucăuşe).

Bine ați venit în strania și minunata lume a artistului Kerby Rosanes, unde creaturi și obiecte ciudate se transformă în animale uimitoare. Veți găsi imagini complicate pe care să le colorați și imagini pe care să le completați cu propriile voastre creații.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *