Sluban : minifigurine „Hotii si vardistii” si „Soldati din Al doilea Razboi Mondial”

In reteaua de chioscuri Inmedio veti putea gasi urmatoarele colectii de minifigurine de la Sluban :

Un razboi incepe in strazi cand hotii vor sa jefuiasca o banca importanta insa cineva i-a chemat pe vardisti. Fiecare echipa are sase membri antrenati si inarmati diferit, soldati desavarsiti cu o personalitate unica.

Depinde cine vrei sa fii azi, lunetistul, un veteran de razboi ce lupta de partea politiei sau un anarhist ce poarta o masca si va arunca cu bombe cu fum in multime. Tu alegi si lupta se va desfasura in functie de alegerea ta. Ambele echipe sunt echilibrate si lupta abia a inceput. Trebuie doar sa te mai decizi asupra scenariului in care se vor infrunta si asupra partii in favoarea careia vrei sa inclini.

Minifigurina Hotii si vardistii, punga plastic face parte din colectia Sluban Police si contine 1 figurina, 16 piese.

Recomandat copiilor cu varsta peste 6 ani. Pret : 8.99 lei / bucata

Alege de partea cui vrei sa te aliezi in acest nou razboi. Cele douasprezece figurine sunt de partea cui vrei tu sa fie: Franta, Anglia, Uniunea Sovietica, China sau Statele Unite ale Americii. Pregatiti cu arme performante, mitraliere si lansatoare de rachete, sunt gata sa intre in lupta si sa invinga pe oricine li se opune. Fie ca vrei sa intri in pielea generalului rus sau a soldatului neinfricat american victoria va fi fara dubii a ta.

Setul Minifigurinele WWII in punga de plastic face parte din colectia Sluban Army si contine 1 minifigurina, 16 piese.

Recomandat copiilor cu varsta peste 6 ani. Pret : 8.99 lei / bucata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *