Calea naturala catre o greutate ideala de Norman W. Walker (All, 2016)

Dr. Norman W. Walker este un specialist recunoscut pe plan mondial in problemele vietii, sanatatii si nutritiei.

Aproape 70 de ani, acesta a cercetat abilitatea omului de a trai o viata mai indelungata si mai sanatoasa. El este cel mai bun exemplu de obtinere a unei sanatati de fier prin controlul gandirii, al dietei si al ingrijirii corporale.

In cartea „Calea naturala catre o greutate ideala”, Norman W. Walker ne recomandă o dietă bazată pe nevoia corpului de enzime vitale și dătătoare de viață, care se găsesc numai în alimentele pure, neprelucrate, oferite de Natură.

Autorul acestei cărți, unul dintre cei mai importanți nutriționiști din lume, a trăit 99 de ani, punând în practică rezultatele cercetărilor sale. Dacă ești în căutarea secretului pentru o viață lungă într-un corp sănătos, ai găsit cartea potrivită!

Lucrarea cuprinde 18 capitole despre nutriție și o serie de rețete de salate din fructe și legume proaspete, sugestii de meniuri, sosuri pentru salată, meniuri pentru sărbători, plus lista băuturilor proaspete din fructe și legume crude, însoțită de cantitățile recomandate, tabelul valorilor nutriționale ale fructelor și legumelor și un ghid schematic pentru controlul nutriției.

Cartea se afla in curs de aparitie la editura All, o veti putea gasi in zilele urmatoare la : Elefant, Libris sau Okian.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *