Ebook gratuit : Nefertiti. Regina Nilului (Iubiri si destine)

Folosind codul de reducere din finalul articolului, veti putea descarca gratuit ebook-ul „Nefertiti. Regina Nilului” de Michelle Moran. din colectia „Iubiri si destine”.

Promotie valabila pana pe 24 februarie 2016, ora 23:59 cu posibilitate de prelungire.

Dand click pe banner-ul de mai jos, acesta va disparea, afisand codul de reducere (totodata va fi deschis si site-ul participant in alta fereastra a programului de explorare pe internet)

9 thoughts to “Ebook gratuit : Nefertiti. Regina Nilului (Iubiri si destine)”

 1. Ce nu va merge? Adaugati ebook-ul in cosul de cumparaturi, adaugati cosul de cumparaturi sa ajunga comanda la 0 lei, finalizati comanda si veti primi pe email link-ul ebook-ului

  Mie mi-a mers.

 2. Aveti idee daca aceste carti, de tipul *.acsm expira in timp? Sau cum as putea sa am cartile descarcate de la elefant pe mai mult timp?
  In sectiunea CARTI digitale, pot sa vad toate cartie mele digitale (gratuite) pe care le-am descarcat prin aceasi modalitate. Dar daca descarc din nou o carte procurata mai demult , nu mai reusesc s-o deschid. Imi apare o eroare: Unable to download, Error getting License …. Am senzatia ca acest format de carti nu este bun de nimic, daca nu am posibilitatea sa-l citesc imediat, peste o perioada de timp, nu mai am acces la cartea respectiva, in special daca in reinstalez systemul.

 3. Bine, sa zice ca nu mai pot s-o descac de la elefant, din sectiunea Carti digitale pentru ca a expirat oferta. asta inteleg din eroare: problem E_ADEPT_REQUEST_EXPIRED. Dar as fi vrut sa vad cum se comporta un *.acsm descarcat atunci can oferta era valabila. Nu gasesc nici unul vechi in calculator. Din cate imi aduc aminte aveam o problema asemanatoare, nu se deschidea peste o perioada de timp.

 4. @Lidia
  Buna

  Si eu am avut problema asta. Nu ti-au expirat cartile ci cred ca u ei o problema.
  Eu am sunat si mi-au trimis atasate fisierele ca se le pot descarca si citi.
  Spor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *