Eaglemoss : Soarele, Pamantul si Luna. Din 20 aprilie 2015

In continuarea colectiei „Construieste sistemul Solar„, Eaglemoss a lansat o noua publicatie „Construieste Macheta Soarele, Pamantul si Luna”,

Aparitia este saptamanala, va contine 52 de numere la pretul de 34.90 lei.

Numerele 53 si 55 din 20/27 aprilie 2015 au fost oferite gratuit, oferite la achizitionarea numerelor aparute inaintea acestora (52 si 54).

Fiecare numar al revistei saptamanale „Construieste Macheta Soarele, Pamantul si Luna” va aduce componentele necesare asamblarii unei variante moderne a unui telurion clasic – o macheta de precizie, perfect functionala, a sistemului format din Pamant, Luna si Soare, conceputa pentru a prezice eclipse solare si lunare, si pentru a replica rotatia si orbitele Pamantului si ale lunii.

Revista in policromie – exploreaza minunile Pamanului, ale Lunii si ale Soarelui, afla cum interactioneaza si in ce fel ne afecteaza viata de zi cu zi gratie revistei color de 20 de pagini. Veti gasi cele mai frumoase imagini ale Pamantului, Soarelui si Lunii si cele mai interesante informatii, precum si instructiuni speciale pentru asamblarea, calibrarea si utilizarea machetei.

9 thoughts to “Eaglemoss : Soarele, Pamantul si Luna. Din 20 aprilie 2015”

  1. Nu am gasit numarul 101.Va rog frumos,daca il mai aveti in stoc,contactati-ma Tel.0744660877.ADRESA:Str.Jimbolia nr.238,Sect.1-Bucuresti.Il doresc urgent caci fara el nu pot sa construiesc machete. Va multumesc anticipat!

  2. dute la magazinele inmedio si vorbeste cu ei ca ei se ocupa cu asta si iti pot face rost de numarul 101, vezi ca magazinele inmedio se afla in mall-uri.

  3. Stimati Domni si Doamne,asi avea o mare rugaminte,noi am pierdut ultimele 12 nr,adica de la 93 pana la 104 incl.de reviste de la Tellurion,si suntem foarte necajiti,fiindca in tot clujul nu am gasit…va rugam sa ne ajutai,sa le primim,sa ne scrieti unde am putea si la cine apela dea primi numerele care lipsesc,cu multumiri Stoica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *