7 carti de Rodica Ojog-Brasoveanu cu Libertatea din 15 aprilie 2015

De miercuri, 15 aprilie 2015, ziarul Libertatea si editura Nemira lanseaza o noua serie de 7 carti scrie de Rodica Ojog Brasoveanu.

Pret ziar + carte : 14.99 lei.

Prima carte a colectiei este „Violeta din safe”.

Aparitia este saptamanala.

7 thoughts to “7 carti de Rodica Ojog-Brasoveanu cu Libertatea din 15 aprilie 2015”

 1. ar fi sunatmai bine: „De miercuri, 15 aprilie 2015, ziarul Libertatea si editura Nemira lanseaza ultimele 7 carti din colectia Opere Complete scrie de Rodica Ojog Brasoveanu”. Titlurile cartilor ar fi:
  O bomba pentru revelion
  Cosmar
  Ancheta in infern
  Plan diabolic
  Nopti albe pentru Minerva
  Violeta din safe
  Povestiri de noapte buna

 2. A înflorit liliacul (13.05.2015)
  „La o săptămână după aceea, mai precis miercuri, 6 mai, vine interesantul Plan diabolic, al patrulea volum apărut în colecţia Minerva şi care propune o poveste întunecată, despre răzbunare, căutarea justiţiei şi eforturi aproape inumane de a termina ceea ce a fost început. Apoi, la o distanţă de două săptămâni în care veţi regăsi un titlu apărut în luna ianuarie în format hardcover – A înflorit liliacul – va sosi la chioşcurile de presă Nopţi albe pentru Minerva. ”

 3. Deci pe data de 13.05.2015,dupa cate am inteles ,apare cartea ‘A inflorit liliacul”,Dupa aceea „Nopti albe pentru Minerva” Daca poate cineva sa imi dea lamuriri .Cu mult respect George

 4. Da asa e. Pe data de 13 mai a apărut ,, A înflorit liliacul” si probabil urmeaza ,, Nopți albe pentru Minerva” si ,, O bomba pentru revelion”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *