4 thoughts to “Final de colectie – Masini de legenda”

  1. Probabil aveau consum prea mare la 100 de km 😛 dar mult mai sigur e că a fost distribuită de cei de la De Agostini !!!! 😉

  2. Atat timp cat distribuitorii de reviste vor da tepe editurilor, nu o sa mai scoata colectii noi pe piata sau o sa opreasca colectiile in curs atunci cand si-o iau in bot.

    In cazul DeAgostini, cand au avut ultima oara probleme, si-au scos numerele anterioare din tara (de aceea nu mai poti face comanda la numere anterioare) si, dupa ce au incheiat un contract pe termen scurt cu Burda, au lansat restul machetelor care le aveau in stoc, pentru a mai diminua pierderile.

    P.S. numarul 84 vine insotit si de un breloc. Desi, parca vad ca multe reviste o sa fie rupte intr-o parte, ca urmare a actiunii chioscarilor, urmand ca acestea sa fie vandute la preturi de 30 RON….minim.

  3. Un coleg de munca (si el colectionar) mi-a spus la un moment dat ca se anuntasera 160 de numere. Deja imi faceam probleme ca se va intinde pe prea multi ani. Se pare ca s-au hotarat sa inchida colectia. Sa plece si din Romania, fac lucrurile de mantuiala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *