Libertatea : seria de carti Raymond Chandler. Din 14 octombrie 2014

Marti, 14 octombrie 2014, ziarul Libertatea impreuna cu editura Nemira vor lansa colectia de carti „Raymond Chandler”.

Vor fi sapte carti, aparitie saptamanala.

Pret ziar + 1 carte : 14.99 lei

Prima carte a colectie va fi „Adio, iubito”.

Concurs : fa-ti o poza impreuna cu cartea saptamanii la chioscurl de ziare si poti primi o invitatie dubla la filmul ce ruleaza in saptamana respectiva la Hollywood Multiplex. Detalii complete aici.

8 thoughts to “Libertatea : seria de carti Raymond Chandler. Din 14 octombrie 2014”

  1. Unul din clasici literaturii politiste, creator al detectivului Philip Marlowe.Am citit de curand doua din romanele sale Doamna din lac si Somnul de veci (aparute la colectia de la Adevarul) si am fost placut impresionat de stilul firului narativ.Marlowe, un detectiv bagacios, plin de sarcasm este prototipul tipului pe care nimeni si nimic nu il poate dobori.Recomand cu caldura pe R.Chandler.

  2. Asi dori ca ziarul libertata sa scoata o colectie Artur conan doyle carti un studiu in rosu semnul celor patru cainele din Baskerville intoarcerea lui Sherlock Holmes valea terori ultima reverenta arhiva lui sherlock Holmes aventurile lui sherlock holmes memorile lui sherloch holmes o lume disparuta centura otravita taramul ceti masima dezintegrata cand lumea a tipat compania alba

  3. Somnul de veci – 11 noiembrie 2014
    Nu-i usor sa spui adio – 18 noiembrie 2014
    Voi astepta – 25 noiembrie 2014

  4. La colectia Nemira au mai aparut romanele:Fereastra de sus si Sora cea mica precum si colectia de povestiri Sange spaniol (a treia dupa Crime de mantuiala si Voi astepta).Cartile se pot gasi pe net, okazii sau in hipermarketuri (eu le-am vazut la Kaufland la pretul de 25 lei bucata)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *