Colectiile Deagostini revin la chioscurile de ziare

Din 25 octombrie 2014, la chioscurile de ziare veti avea surpriza de a regasi colectiile Deagostini, disparute de ceva timp.

Avem urmatoarele colectii si date de aparitie :

 • Cristale si pietre – 25 octombrie 2014
 • In jurul lumii  – 25 octombrie 2014
 • Automobile de vis – 25 octombrie 2014
 • Masini de legenda – 1 nooiembrie 2014

Vor fi distribuite exclusiv prin Burda Romania.

Sa ne asteptam la noi colectii de la Deagostini in luna noiembrie / decembrie 2014?

Multumiri S.E.!

10 thoughts to “Colectiile Deagostini revin la chioscurile de ziare”

 1. ce numar din In jurul lumii va aparea pe 25? in continuarea celor 116 deja aparute sau redistribuirea celor care nu au fost in toate chioscurile?

 2. Sper sa apara si in decemebrie, numai sa vina cu ceva nou la chioscuri. A, si sa se renunte la acele preturi mari, poate si-au dat seama ca nu au succes pe calea asta.

 3. Nimeni n-a auzit de BURFA Romania. Poate ati vrut sa scrieti altceva!
  Revista IN JURUL LUMII nr.117, Franta, a aparut intr-adevar sambata 25 octombrie 2014, cu DVD, dar nu la chioscurile de ziare, ci la standurile INMEDIO, adica la standurile de reviste de pe langa supermarketuri : Kaufland, Carrefour, AFI Palace.
  Verificati mai atent informatiile pe care le dati. Oricum tot e bine ca ne-ati spus ca revista apare pe 25 octombrie. Nimeni nu stie insa, nici cei de la De Agostini Romania, (care sunt de-a dreptul din alta lume) cand va apare nr. 118, daca mai apare. Acum 2 zile am sunat la De Agostini Romania si o domnisoara/doamna mi-a spus ca nu stie cand mai apare nr. 117 (Franta) „In Jurul Lumii’ . Apoi mi-a spus… fiti atenti… sa mai incerc peste 3 saptamani !!! La doua zile dupa aceasta indicatie ultrapretioasa a aparut nr. 117 la chioscurile Inmedio…Fara comentarii!

 4. Ieri ,cei de la DeAgostini,au confirmat ca s-au rezolvat toate problemele ,inclusiv cele cu expedierea abonamentelor.Asadar ,saptamina viitoare ar urma sa reapara la chioscuri colectiile lor ,iar abonamentele vor fi reluate ca si pina acum, in a fi expediate !

 5. @Florin N.

  In primul rand, au aparut si la chioscurile de ziare. Asa ca, „Verificati mai atent informatiile pe care le dati” !!!

  In al doilea rand, revista „Automobile de vis” (probabil si restul) a venit insotita de un flyer in care era anuntat faptul ca, numarul 117 din colectia „In jurul lumii” este ultimul numar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *