8 thoughts to “Bricheta pe benzina „You never ride alone” – va place?”

  1. Bricheta are un design foarte frumos! Seamana cu design-ul anilor 30-40. E posibil sa fie doar o replica „la Belle Epoque”. Cand ma fac mare poate-mi cumpar si eu una :))

  2. La mai multe 😀 unele brichete Zippo de colecție ajung la câteva mii de dolari; în plus, dacă mai țin bine minte, orice brichetă Zippo originală are garanție pe viață 😉

  3. Sunt fumator si bineinteles ca-mi plac brichetele; le colectionez cu mare placere. In special modelele retro de tipul Zippo pe benzina. Am cateva exemplare originale in colectie, sunt superbe!
    Practic insa, nu le folosesc in mod curent; prefer sa ma servesc de brichete pe gaz, din comoditate si din ratiuni practice. Dupa ce porti in buzunar o bricheta pe benzina timp de o luna de zile, iti miroase costumul la fel cum miroase salopeta unui lucrator de la PECO! Asa ca folosesc Zippo sau alte marci celebre pe benzina doar la ocazii, ca sa ma dau mare!!!
    Asta nu ma impiedica, totusi, sa le colectionez cu mare drag si nici sa le reneg valoarea sau celebritatea. Daca brichetele pe gaz reprezinta in zilele noastre succesul tehnologiilor avansate, cele pe benzina, clasice, se apropie mai mult de arta, de bun gust si de o simplitate tehnica de-a dreptul ravasitoare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *