Ebook gratuit – 24 iulie 2014 : San-Antonio. de la A la Z

Doar astazi, 24 iulie 2014 –  pana la ora 23:59, veti putea descarca gratuit ebook-ul „San-Antonio. de la A la Z” de Frederic Dard.

Voucherul de reducere poate fi solicitat aici.

Spor la citit!

3 thoughts to “Ebook gratuit – 24 iulie 2014 : San-Antonio. de la A la Z”

  1. Nu ma mai intereseaza cartile electronice de la elefant, care pot fi citite doar cu o singura aplicatie si nu pot fi copiate de pe un device pe altul.
    Daca mi-am schimbat userul in PC, chiar daca am copiat cache-ul in userul nou (C:\Users\MY_USER_NAME\Documents\My Digital Editions), am pierdut toate cartile adunate de la elefant, nu le pot deschide, pentru ca cica nu sunt semnate. O porcarie !!!!!.

  2. Salut, Linda!
    Problema se poate rezolva cu Adobe digital edition 3.0 si ePUBee DRM Removal (http://epubee.com/). Dupa instalarea programelor, trebuie sa accesezi toate link-urile trimise pe mail sau descarci din contul tau / carti digitale fisierul link pentru adobe si sa deschizi cartile folosind respectivele fisiere. Dupa ce toate au fost deschise, inchizi adobe digital editions si rulezi programul epubee. Acesta va avea bifata prima optiune Adobe digital editions C:\users…. si se apasa butonul load the ebooks. Programul va incarca si decripta toate cartile in mod automat. Apoi, se duce cursorul pe oricare dintre ele si se selecteaza explore decrypted folder. Se va deschide o alta fereastra cu folderul continand toate cartile in format epub si pdf decriptate, pe care le poti copia sau muta oriunde, dar si accesa pe alte dispozitive, dupa copierea lor pe stick, card sau memoria interna a respectivului dispozitiv.
    Mult succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *