Noua reguli de nesocotiti de Sarah MacLean – Libertatea – 10 mai 2014

Ziarul Libertatea ne ofera astazi, 10 mai 2014, o noua carte din colectia „iubiri de poveste” : „Noua reguli de nesocotiti” de Sarah MacLean

Descrierea cartii :

„Lady Calpurnia Hartwell a respectat cu strictețe regulile de bună cuviință ale înaltei societăți, dar acest lucru nu a ajutat-o defel să-și găsească un soț – ba chiar mai mult, existența pe care o duce i se pare extrem de anostă și lipsită de satisfacții.

Ajunsă la 28 de ani și considerată deja fată bătrână, Callie decide că a venit timpul să încalce toate regulile și să-și trăiască viața din plin. Își alcătuiește o listă cu lucrurile pe care ar fi dorit să le facă, dar n-a avut curajul necesar – acum tot ce-i mai rămâne este să o pună în practică.
Dar pentru a dansa toată noaptea la bal, pentru a fura un sărut la miezul nopții, pentru a juca jocuri de noroc, pentru a face scrimă, Lady Calpurnia are nevoie de un partener dispus să o ajute. Cineva care știe totul despre încălcarea normelor.
Cineva asemenea lui Gabriel St. John, marchizul de Ralston – fermecător și chipeș, cu o reputație de cuceritor.

Dacă nu e atentă, Callie va încălca cea mai importantă regulă dintre toate, cea care spune că libertinii care caută doar plăcerea, n-ar trebui să se îndrăgostească până peste cap și fără speranță…”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *