Libertatea : carti Sven Hassel. Din 20 martie 2014

Din 20 martie 2014, ziarul Libertatea va lansa colectia de carti Sven Hassel.

Pret ziar + carte : 14.99 lei.

Colectia va contine 11 titluri.

Cartile din colectia Sven Hassel de la Libertatea si data acestora  de aparitie :

 1. Blindatele mortii
 2. Camarazi de front
 3. Batalion de mars
 4. General SS
 5. Lichidati parisul
 6. Moarte si viscol
 7. Imperiul iadului
 8. Drum sangeros catre moarte
 9. Curtea martiala
 10. Inchisoarea OGPU
 11. Comisarul

26 thoughts to “Libertatea : carti Sven Hassel. Din 20 martie 2014”

 1. Mă gândesc să le cumpăr ( mai ales că Jurnalul s-a făcut iar de râs cu colecţia ,, Mari Pianişti ” , întrerupând-o … )

 2. @sile 32
  Ar fi trebuit sa mai apara Legiunea blestematilor, Gestapo si Monte Cassino. Aceste au aparut insa la colectiile Adevarul si cred ca acum nu mai au voie sa le publice, au cumparat cei de la Adevarul drepturile de autor pentru cele trei carti.

 3. Sper sa le gasesc si la mine in oras. Se pot comanda de pe net? Au fost cazuri cand cei de la chioscuri nu primeau ziarul sau primeau prea putine

 4. intrebare de novice, aceste carti se pot achizitiona doar in joia in care apar sau sunt disponibile o saptamana pana se schimba titlul ? de ex. mai gasesc maine Blindatele mortii in chioscuri ?

 5. am ratat primele doua numere(Blindatele mortii si Camarazi de front). exista vreo posibilitate sa le comand de undeva? conditia e sa fie din aceeasi colectie 🙂 multumesc

 6. tata a avut toata colectia 14 carti editata de Nemira in anii 1993-1995 . In aceasta perioada a fost editata de doua ori colectia numai Comisarul o data , a imprumutat si a ramas fara cateva din ele , acum spera sa o refaca . Culmea am Gestapo editata inainte de 1999 am avut mai multe dar am dat la prieteni fara sa stiu de ele . E o istorie reala ce nu se scrie in carti , tata imi spunea ca strabunicul povestea la fel ca Sven , au trait clipe groaznice dar au incercat sa le faca traibile .

 7. Va rog frumos sa ma ajutati cu o sugestie – am ratat primele 3 volume, efectiv nu am stiut de aparitia acestora. De unde as putea sa le mai procur, chiar la extra-pret ?

 8. Le poti achizitiona chiar de pe net online si nici nu e nevoie sa le cumperila extra-pret. din contra. daca astepti terminarea colectiei sau vreun eveniment anume le poti cumpara chiar mai ieftin decat acum de la chioscurile de ziare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *