Eaglemoss : Ziarele Războiului. Din 26 februarie 2014

De săptămâna trecută, la chioșcurile de ziare a apărut o nouă colecție semnată Eaglemoss : Ziarele Războiului – o colecție enciclopedică unică de documente despre cel de-al doilea război mondial.

Un magazin istoric de 24 de pagini, bogat ilustrată + ziare din epocă retiparite + un afiș sau un document.

În fiecare număr se descrie unul din cele mai importante evenimente din istoria celui de-al doilea razboi mondial

Preț primul număr : 4.90 lei, restul numerelor : 9.90 lei.

Apariție săptămânală.

Detalii pe site-ul colectiei.

Mulțumiri Eugen!

27 thoughts to “Eaglemoss : Ziarele Războiului. Din 26 februarie 2014”

 1. Ionu, te corectez:

  Q Care este frecventa cu care apare revista „Ziarele Razboiului”?
  A Revista apare saptamanal.

 2. Asta scrie pe site:

  „Din doua in doua saptamani la punctele de vanzare a presei. In fiecare numar descriem unul dintre cele mai importante evenimente din istoria celui de-al doilea razboi mondial.”

 3. Nr. 2 apare pe 12 martie, restul o data pe saptamana, asta scrie pe un cupon de comanda din primul nr. Am luat sambata primul nr. si e foarte interesant. M-as abona si eu dar nu sunt lamurit de modalitatea de livrare. Le-am trimis un mail sper sa ma lamureasca.
  @Calin la mine apar din Moldova numai Galati si Focsani. In rest Buzau, Oradea, Sibiu si Ploiesti.

 4. Mersi de info:)
  M ar interesa in mod deosebit ca ziarele din perioada sa fie romanesti sau macar in limba engleza ca daca sunt din Grecia nu pricepi nimic..
  La fel ar fi fain sa bage multe afise/spoturi/tactici de propaganda din ww2

 5. In nr. 1 sunt 2 ziare romanesti Timpul si Universul din 3 septembrie 1939, reproduse integral, inclusiv reclame, mica publicitate, etc. Brosura este serioasa si pe langa alte informatii, are marturii de la ambasadorul Poloniei in acea perioada, generalul Heinz Guderian si o eleva. Exista si un afis de propaganda.

 6. Eu m-am abonat la Sistemul Solar. Poti opta intre:
  1. abonarea cu ridicarea de la sediul lor, si plata in momentul ridicarii;
  2. livrarea la adresa indicata de tine, cu ridicare de la Posta Romana.
  Indiferent de modalitate, veti fi sunat inainte de cei de la ZIRKON.

 7. Cum sa cer la chioshcuri ziarele razboiului? Ca toate vanzatoarele imi spun ca nu au asha ceva…vine impreuna cu ceva ziar sau revista?

 8. @Pelykanulv3s3l
  ridici fiecare numar separat? nu prea mi-ar conveni sa merg in fiecare saptamana la posta, care de altfel, la mine, e aglomerata, se sta si o ora sau chiar mai mult la coada.

 9. Colectia este studiu de piata deoarece la formularul de abonare poti alege doar Sibiu,Galati,Focsani,Ploiesti,Oradea si Buzau.

 10. Credeam ca le pot cumpara din chioshcuri de ziare…cu abonare dinasta nu mi ok, ca imi schimb domiciliu cam des…ori cum multzumesc de raspunsuri.

 11. @JoKeRu`
  păi dacă e studiu de piaţă, se explică incongruenţa – pe prima pagină scrie că e bilunar, iar la Q & A scrie că e hebdomadar.

 12. Cum sa fie studiu de piata daca iti ofera sansa de a te abona?
  Eu voi suna maine la nr lasat acolo ca sa vad care e treaba.

 13. Mă scuzaţi că-i felicit pe cei de la Eaglemoss pentru iniţiativă dar este o revistă SUPER !!! 😀

 14. Am sunat la zirkon si mi a zis ca e studiu de piata.Dar cred ca se va vinde ,deci ,poate prin toamna in cel mai fericit caz pe tara.

 15. Raspunsul care editeaza revista

  „In momentul de fata se face un studiu pe 4 nr. ale acestei colectii in 6 orase. Functie de rezultatele obtinute, va fi pusa sau nu pe piata in toata tara si implicit se vor putea face si abonamente. Nu stiu exact cand va fi asta”

 16. Dl. Ionut,

  Zirkon Media nu este editorul publicatiei, Zirkon Media doar contracteaza abon. pt. aceasta colectie. Cei care domiciliaza in orasele respective si sunt inscrisi la noi pe site (fie ca o fac personal, fie ca o fac telefonic, fie ca ne trimit vreun talon de abon.), noi le trimitem gratis (fara sa plateasca taxe postale, fara sa plateasca contravaloarea revistelor) nr. aferente (pe care nu le-au achizitionat deja) acestui test la adresa mentionata. Se va face un singur colet dupa aparita celui de-al 4-lea nr.

  O zi buna

 17. Saptamana aceasta apare la Oradea nr. 4. Cele 2 ziare Universul si Timpul sunt extraordinare. Parca citesti printre randuri Crimeea si Transnistria in loc de Danzig. Eram vecini cu Polonia in 1939.
  Problema este ca mi-a venit ordinul de mobilizare, cu biletele aferente de calatorii gratuite. In 12 ore trebuie sa fiu prezent la locul de plecare, daca ma cheama tara.
  Incredibil dar adevarat. Sper ca nu o sa ajung ca si bunicul meu la Cotul Donului in 1942. Ca sa-mi apar tara, Romania.
  S-auzim de bine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *