Astăzi, 28 martie 2014, în colecția de cărți romantice de la revista Libertatea pentru femei va apărea cartea „Atracție periculoasă” de Amanda Quick.

Preț revistă + carte : 9.99 lei.

Descrierea carii :

Leona Hewitt e inteligentă, hotărâtă dar delicată, are buze moi și ochi de culoarea chihlimbarului topit. Și are un talent care se transmite din generaţie în generaţie femeilor din familia ei: poate accesa energia anumitor cristale.

Pentru a localiza un asemenea cristal, care aparținuse familiei sale, Leona se strecoară în casa lordului Delbridge, mai precis în muzeul de artefacte al acestuia, deghizată în servitor.

Acolo dă peste un bărbat aplecat asupra cadavrului unei femei – este Thaddeus Ware, un maestru cu puteri deosebite în arta hipnozei, aflat și el în căutarea cristalului cu nume poetic, Piatra Aurora. Leona intră în posesia cristalului și amândoi reușesc să fugă.

Ceva straniu şi minunat se întâmplă, iar cei doi se simt atrași unul de celălat cu o intensitate inexplicabilă, astfel că Leona ştie că, indiferent ce se va întâmpla, nu se va mai putea elibera niciodată de Thaddeus.

Dar lordul Delbridge e dispus să facă orice pentru a recupera piatra magică și pe cea care o poate folosi, căci puterea pietrei e o sabie cu două tăișuri…

Aceasta este pagina colectiei.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *