15 thoughts to “Colectia „Ferrari” de la Eaglemoss a fost sistata”

 1. mai jos va redactez ce am primit pe facebook raspuns:

  „Zirkon Media

  Draga Daniel, Zirkon Media s-a ocupat doar de abonamentele la Colectia Ferrari. In afar primelor 11 numere, nici noi nu am stiut exact cu cate se prelungeste colectia, aceasta decizie venind pe parcurs.

  din partea editorului.”

 2. — Salut! As dori sa stiu,ce se intimpla cu colectia ferrari? Nr. 18 al colectiei dece NU a aparut pe 22.10 2013. ? Se poate ca cei de la Zirkon Media sa ne trateze cu nepasare si lipsa de COMUNICARE! M-a dezamagit de trustul Zirkon Media. prin lipsa de respect fata de cititori Va mai continua colectia sau” S-A EVAPORAT”!!!!????

 3. —- S-a ajuns in tarisoara sa vina toti ” investitorii” sa ne FACA. !!! NE MERITAM> MAI POT SA NE RECUPEREZ DIFERENTELE DE BANI DELA ABONAMENT. ??? AM PUS ACEASTA INTREBARE ,CA DOAR SUNTEM ROMANI , TRAIM IN ROMANIA. SI SMECHERII AU DREPTURI.

 4. Am trimis intrebarea si nu am primit raspuns.nici pina astazi01.11.2013? „lipsa de comunicare” (REFUZ)

 5. Nu voi mai face abonament. Vb. aceea ” O DATA VEDE NASU SAU NASA …… FINULUI(NEI)!!!! M-AM PACALIT SI ASTA ESTE! AVIZ COLECTIONARI! LA M.L. AM FACUT ABONAMENT LA PRIMELE 23. NR. A MERS BINISOR , (AU FOST SI BUNICELE SI MAI PUTIN BUNE DAR SI CU DEFECTEMARI) LE-AM RETURNAT SI NU AM MAI PRIMIT NICI MACHETA IN LOC NICI BANII. ASTA ESTE. M-AM LECUIT DE EI. LA C.FERRARI MI-A PLACUT MACHETELE ,LUCRATE BINE, AM ZIS CA SE VOR VINDE REPEDE , SI SA NU ALERG DUPA ELE AM FACUT ABONAMENT.

 6. @Florin
  Iti recomand ,sa te adresezi Protectiei Consumatorului,cu privire la aspectele enumerate de tine mai sus !

 7. Mai neseriosi si fara nici o picatura de raspundere nu exista nici intr-o tara cum avem in Romania, nu am terminat bine colectia si o incepem de la inceput?
  Sunt foarte dezamagit de aceasta hotarare proasta, cunosc mai multi colectionari care nu mai doresc sa cumpere aceste machete din tara.
  Eu personal le comand din Moscova. Acolo se respecta acele mici cerinte: calitate, ordine, timp… ce sa le mai scriu daca oricum nu intelegeti despre ce vorbesc.

 8. Si se renteaza cu transportul? Cum faci sa le comanzi de acolo, cat ajunge costul livrarii?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *