Gazeta Sporturilor : 5 filme cu Norman Wisdom. Din 26 septembrie 2013

De joi, 26 septembrie 2013, ziarul Gazeta Sporturilor lanseaza in premiera colectia de dvd-uri Norman Wisdom.

Pret ziar + dvd : 12.99 lei.

Filmele Norman Wisdom de la Gazeta Sporturilor si data acestora de aparitei :

 • Omul zilei – 26 septembrie 2013
 • O intorsatura neasteptata – 3 octombrie 2013
 • Parasuta domnului Pitkin – 10 octombrie 2013
 • Norman, brancardier – 17 octombrie 2013
 • Incurcaturi la supermarket – 24 octombrie 2013

Vei rade cu lacrimi la toate cele 5 filme superamuzante cu regele incurcaturilor.

15 thoughts to “Gazeta Sporturilor : 5 filme cu Norman Wisdom. Din 26 septembrie 2013”

 1. Excelent, de mult asteptam asa ceva – Norman a fost comic extraordinar, un Mr.Bean „avant la lettre”, filmele lui care au ajuns in Romania mi-au incantat copilaria, bravo pentru initiativa !

 2. Normannn…cat am ras cu Norman in copilarie . Extraordinar actor ..inca imi amintesc faze din filme. Felicitari pentru initiativa

 3. Ar fii frumos daca ar aparea si filmele cu Piedone. Imi doresc si eu colectia ,chiar ma intrebam cand o sa apara si cu ce ziar. Multumesc!

 4. -Salut! Felicitari pt. aceasta mini colectie de filme cu NORMAN! Felicitari pt. aceste proiecte cu filme si succes in continuare.Mi-as permite daca se poate, sa-mi expun citeva ideii in privinta acestui proiect. Sub titlul” MARI ACTORI, MARI REGIZORI” sa se scoata filme regizate de Geo Saizescu ,Sergiu Nicolaescu( continuare) ,Gheorghe Vitanidis,Lucian Pintilie s.m.d.p. si actori ca: Sebastian Papaiani,Gherghe Dinica,Mircea Diaconu, Mircea Albulescu si altii. Ar fi si mai frumos daca pe linga Cinematografia RO. sa fie si Cinematografia Sovietica (Nikita Mihalkov,etc.) ,FRanceza( Burvil,Fernandel,Funes,Dellon,Belmondo,De pardiu ,alti. Italiana si celelalte cinematografii. As putea da si titluri de filme di difereite genuri de filme.

 5. –Salut!Am luat primele 3 filme cu NORMAN. Excelente! In provincie lucrurire bune si interesante ajung „greu si nu (prea) se expun” la chioscurile de presa. Nu stiu motivul!
  –As dori sa stiu dupa aceaste filme cu NORMAN.,vor mai apare alte colectii de filme?Daca DA, ce filme vor mai urma. Ar fi frumos daca ar fi din cinematografia Franceza. cu filmele: Marea Hoinareala(cu Fernandel,Burvil,Luis de Funes), -Aventurile Rabinului Jacobs,si seria cu Compania a7a..

 6. Imi doresc aceasta colectie! Excelenta idee de a dedica o colectie genialului Norman Wisdom.Felicitari GSP! As dori sa se continue aceasta serie si cu alte filme ale lui Norman(sa stiti ca are foarte multe filme bune) . In viitor as dori sa stiu ce ne mai oferiti, ca propuneri as face referire la Bud Spencer, Cary Grant, Alain Delon, Humphrey Bogart, Anthony Quinn,Kirk Douglas, Jerry Lewis,John Wayne, Gregory Peck,etc

 7. Ma bucur foarte mult ca exista si oameni ca dumneavoastra, a caror preocupari sunt dintre cele mai benefice pentru educatie. M-as bucura nespus sa castig acest concurs, fiindca aceste dvd-uri cu Norman Wisdom i le voi darui unui suflet de copil.
  Apreciez foarte mult tot ceea ce faceti si mult, mult succes!

 8. Intrebare: de unde as putea cumpara aceasta colectie? Stiti cumva vreun magazin care vinde aceste filme?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *