Libertatea : colectia de carti „Iubiri de poveste”. Din 23 mai 2013

Cartile din colectia Iubiri de poveste de la Libertatea pot fi cumparate online de aici.

Din 23 mai 2013, ziarul Libertatea impreuna cu editura Alma va lansa o noua colectie de carti :„iubiri de poveste”.

Colectia „Iubiri de poveste” de la Libertatea va contine 8 carti si va avea aparitie saptamanala.

Pret ziar + carte : 13.99 lei.

Volumele colectiei „iubiri de poveste” de la ziarul Libertatea si data acestora de aparitie :

 1. – Cand inima dicteaza de Johanna Lindsay – 23 mai 2013
 2. – Patimile iubirii de Stephanie Laurens – 30 mai 2013
 3. – Micile minciuni ale dragostei de Victoria Alexander – 6 iunie 2012
 4. – Mireasa indaratnica de Julie Garwood – 13 iunie 2013
 5. – Inger si demon de Elizabeth Hoyt – 20 iunie 2013
 6. – O nunta de vis de Julie Garwood – 27 iunie 2013
 7. – Pasiunile inimii de Stephanie Laurens – 4 iulie 2013
 8. – Prizoniera deagostei de Stephanie Laurens – 11 iulie 2013
 9. Caile nebanuite ale iubirii de Victoria A. Alexander – 18 iulie 2013
 10. Dragoste si abandon de Christina Dodd – 25 iulie 2013
 11. Secretele unei doamne de Julie Garwood – 1 august 2013
 12. Logodna in inalta societate de Christina Dodd – 8 august 201313.
 13. O dragoste nepotrivita de Elizabeth Hoyt – 15 august 2013
 14. Atractie scandaloasa de Karen Robards – 22 august 2013
 15. Legile iubirii de Christina Dodd – 29 august 2013
 16. Inocenta pierduta de Elizabeth Hoyt – 05 septembrie 2013
 17. Petitoarea de Stephanie Laurens – 12 septembrie 2013
 18. 19-Septembrie-2013 – “Suflete captive” de Karen Robards
 19. 26-Septembrie-2013 – “Păcatele vicontelui Sutherland” de Samantha James
 20. 03-Octombrie-2013 – “Înfruntarea inimilor” de Karen Robards
 21. 10-Octombrie-2013 – “Dorințe ascunse de” Elizabeth Hoyt
 22. 19-Septembrie-2013 – “Suflete captive” de Karen Robards
 23. 26-Septembrie-2013 – “Păcatele vicontelui Sutherland” de Samantha James
 24. 03-Octombrie-2013 – “Înfruntarea inimilor” de Karen Robards
 25. 10-Octombrie-2013 – “Dorințe ascunse de” Elizabeth Hoyt
 26. Cand dragostea asteapta de Johanna Lindsey – 17 octombrie 2013
 27. Dragoste de proba-Victoria Alexander-24.10.2013
 28. Duelul sentimentelor-Victoria Alexander-31.10.2013
 29. Totul sau nimic-Stephanie Laurens-7.11.2013
 30. Mireasa prizoniera de Johanna Lindsey – 16 noiembrie 2013
 31. STEPHANIE LAURENS – PROVOCAREA – 23 noiembrie 2013
 32. JOHANNA LINDSEY – INGERUL DE ARGINT – 30 noiembrie 2013
 33. SARAH MCLEAN – O SOTIE POTRIVITA PENTRU UN MARCHIZ – 7 decembrie 2013
 34. In cele mai nebunesti visuri – Christina Dodd – 14.12.2013
 35. O iubita potrivita pentru un conte – Sarah MacLean – 21.12.2013
 36. Prizonierul dorintelor mele – Johanna Lindsey – 28.12.2013
 37. 04.01.2013

Informatia este disponibila in ziarul Libertatea de astazi, 16 mai 2013

Aici veti gasi promo-ul colectiei Iubiri de poveste de la Libertatea .

167 thoughts to “Libertatea : colectia de carti „Iubiri de poveste”. Din 23 mai 2013”

 1. imi doresc foarte mult aceasta colectie. imi plac toate titlurile

 2. Abia astept sa apara. Autoarele din colectie sunt printre cele mai bune reprezentante ale genului romantic. O colectie pe care n-am s-o ratez. Cu ocazia aceasta doresc sa le multumesc tuturor celor care au participat la acest proiect, pentru ca ne incanta cu o colectie atat de frumoasa, si de asemenea doresc sa ii multumesc colectionarului pentru munca pe care o depune. Tot respectul.

 3. When Passion Rules
  by Johanna Lindsey

  Forced to flee Napoleon’s rampaging army on the continent, orphaned Alana Farmer and her eccentric guardian make a new home for themselves in London. There, Alana enjoys every privilege a daughter of the nobility could hope for, plus an education fit for a queen. Now, on the eve of her debut into London Society, she learns the shocking secret of her birthright. Can it be true? Is she really the lost princess of the European kingdom of Lubinia? Persuaded by her guardian to return to their homeland to quell a bloody revolt, Alana finds herself in an isolated, mountainous country whose customs strike her as medieval!

  With controversy and intrigue brewing around the beautiful newcomer, Christoph Becker, the captain of the palace guards, arrests Alana on suspicion that she is either a wily imposter or a seductive spy working for the shadowy figures determined to depose the king. No stranger himself to seduction, Christoph uses every means at his disposal to draw the truth from his alluring prisoner, even if he must lay his own life on the line to protect her from harm. Now, as a fiery passion flares between Alana and the man who has wrongly imprisoned her, the fate of a nation rests in their hands and on their hearts.(less)

 4. My Wicked Little Lies (Sinful Family Secrets #2)-Micile minciuni ale dragostei
  by Victoria Alexander

  Evelyn Hadley-Attwater has it all — a genteel Victorian life replete with loving husband, ball gowns and elegant parties. She was once „Eve,” a spy for England’s most enigmatic intelligence agency. Summoned for one final assignment, the excitement of her former life and memories of her mysterious, flirtatious boss „Sir” prove too tempting.

  Adrian Hadley-Attwater is a respectable, dignified gentleman. But even the most proper gentlemen have secrets of their own. Secrets from the rest of the world, from their families, from their wives. Secrets that have a price. Now, as a veil of secrecy frays, a tantalizing game of cat and mouse will test the bounds of unfailing love.

 5. Julie Garwood Casatorie aranjata

  Autor: Julie Garwood

  Recenzie: La porunca unui rege, s-au casatorit… dar adevaratul lor stapin avea sa fie pasiunea!

  Un edict al regelui nu putea fi sfidat. Alec Kincaid, cel mai viteaz dintre boierii scotieni, trebuia sa-si ia o mireasa englezoaica. Si a ales-o pe Jamie,cea mai tinara fiica a baronului Jamison. Era o femeie vrednica de spiritual lui de razboinic neinfricat. Si jinduia s-o atinga, s-o imblinzeasca, s-o aiba… pentru vesnicie. Dar, o data cu juramintele matrimoniale, Jamie a mai depus si un legamint tainic. Niciodata n-avea sa-i daruiasca iubirea ei acestui barbar din Highlands. Era tot ceea ce o prevenea inima ei sa ocoleasca – un ticalos ingimfat si negru

  la suflet, a carui infatisare aspra si chipesa graia despre placeri salbatice. Si i s-a impotrivit cu curaj, cu toate ca sarutarile lui pirjolitoare ii faceau singele sa clocoteasca, iar imbratisa rea-i seducatoare ii stirnea patimile. Pina cind un impetuos moment de extaz le-a potolit lupta, si ceva mult mai periculos decit dorinta a amenintat sa-i cucereasca simturile…

  Povestea cutezatoare si palpitanta a unei femei rebele, a unui conducator fioros si a iubirii arzatoare care le-a pecetluit destinele!

 6. Sunt curioasa daca aceste carti au mai aparut la noi sub alte denumiri. Daca sunt noi, e super! Daca nu, nu mi-as dori sa am de 2 ori aceeasi carte in biblioteca…

 7. Cartea autoarei Julie Garwood Mireasa indaratnica apare sub denumirea de Casatorie aranjata (in engleza The bride) iar cartea -O nunta de vis- a aparut sub denumirea de Pentru totdeauna si inca o zi sau Sotie pentru altul (in engleza The wedding).

 8. Toate cartile sunt cu si despre povesti de epoca. Iubiri de poveste = iubiri de altadata. Crinoline, printi, printese samd…

 9. Astept cu nerabdare aceasta colectie.Mi le doresc foarte mult,mai ales cele de Julie Garwood:D

 10. Toate autoarele sunt placute la citit intriga este placuta si asezarea in timp a actiunii este deosebit de romantica. MARINACU

 11. si eu sper sa continue cu mai multe carti. exceptand cartile lui julie garwood, pe care le am deja, am de gand sale cumpar pe toate.
  stie cineva titlul in engleza al cartilor lui Stephanie Laurens?

 12. astazi am cumparat prima carte a colectiei,sper sa reusesc sa le gasesc si pe restul,multumesc si la mai multe…carti

 13. stie cineva titlul in engleza la cartile autoarei Stephanie Laurens?Asa am putea citi pe net in engleza sa ne facem o parere pt ca in romana nu apare.

 14. Kovacs Erzsebet :stie cineva titlul in engleza la cartile autoarei Stephanie Laurens?Asa am putea citi pe net in engleza sa ne facem o parere pt ca in romana nu apare.

  Patimile iubirii- Viscount Breckenridge of the rescue
  Pasiunile inimii- The Pursuit o Elyza Crytner
  Prizoniera dragostei-The Capture of Earl Glancrae

 15. Sincer,aceasta mica colectie de romane nu ma prea incanta (prefer colectia ” Carti romantice „).Eu una mi-as dori sa cumpar cu Libertatea colectia de opere Dan Brown,chiar daca pretul ar fi un pic mai mare ,sa zic de 15,99.;ar merita fiecare banut .O initiativa neinspirata a celor de la Libertatea pentru Iubiri de poveste.

 16. Mie una nu mi se pare deloc neinspirata aceasta colectie pt ca abordeaza alte carti pe care Libertatea pt femei nu le-a publicat deoarece cred eu sunt prea multe romane de dragoste si nu apuca sa le publice.Eu una m-as bucura daca ar continua aceasta colectie cu alte carti ale autoarei Julie Garwood care imi place mult dar in magazine e prea scumpa.Din partea mea-super colectie.

 17. Cred ca aceasta colectie -pentru iubitorii genului – este binevenita. Marea majoritate a cartilor nu au mai fost traduse pana acum si mie chiar mi-au placut. Sper ca aceasta colectie nu se va opri aici. Sunt multe autoare ale acestui gen care nu au mai fost publicate in Romania si as dori sa nu fiu nevoita sa le citesc in engleza. Parca nu au acelasi farmec ca in limba romana.

 18. Si mie imi place foarte mult, la cat mai multe romane historical romance!! in ceea ce priveste Dan Brown, toate cartile lui se gasesc in format electronic in romaneste..

 19. am citit prima carte a colectiei-frumoasa si bineinteles ca am achizitionat si restul cartilor aparute,azi nr.4,multumim editurii si poate ne ofera o continuare a colectiei.sigur o sa fie cumparatori.lectura placuta

 20. Cartile Juliei Garwood difera de cele publicate deja la ed. Miron. Sunt complete, conform versiunii din lb engleza, deoarece au alt traducator.

 21. Am inceput „Mireasa indaratnica” de Julie Garwood si imi place foarte mult, e amuzanta si intriganta in acelasi timp, nu-ti mai vine sa o lasi din mana pana n-o termini, o recomand tuturor.

 22. Stie cineva de unde pot cumpara primile trei carti pe care le-am pierdut din colectie.

 23. am citit intr-un articol ca ar continua colectia cu inca patru volume.este adevarat?

 24. super! astept sa vad si numele cartilor si cu siguranta am sa le cumpar.

 25. Aceasta colectie „am ratat-o” (in favoarea colectiei Twilight si Agatha christie)

 26. Caile nebanuite ale iubirii de Victoria A. Alexander – 18 iulie 2013
  Dragoste si abandon de Christina Dodd – 25 iulie 2013
  Secretele unei doamne de Julie Garwood – 1 august 2013
  Logodna in inalta societate de Christina Dodd – 8 august 2013

 27. Trandafiri pentru ea-Secretele unei doamne Julie Garwood

  face parte din seria fratilor Clayborne of Rosehill-Trandafiri pt ea,Un trandafir roz,Un trandafir alb,Un trandafir rosuiubirea e mai sulce primavara,

  Patru frati, avind cea mai proasta reputatie, gasesc o fetita abandonata in New York si se hotarasc sa o creasca. Mary Rose este educata ca o doamna si cind un adevarat aristocrat vine in oras, se indragosteste de el. Dar el ii dezvaluie un secret care ameninta tot ce stia despre iubire, viata si chiar despre ea insasi. Va incerca sa-si gaseasca familia, sa-si afle trecutul. Dar la toate intrebarile va gasi raspuns numai daca isi va asculta inima.

 28. Caile nebanuite ale iubirii-His mistress by Christmas de Victoria A.Alexander

  face parte din seria Sinful family secrets:Caile nebauite ale iubirii si Micile minciuni ale dragostei

  Două personaje fascinante, implicate într-o înfruntare a voințelor și dorințelor de nestăpânit, ajung să trăiască o iubire neașteptată…

  De trei ani, Lady Veronica Smithson este văduvă și duce o viaţă fericită şi complet independentă. Şi totuşi, un gentlemanul potrivit ar putea să-i ofere beneficiile unei căsnicii, dar fără restricțiile plictisitoare ale acesteia. Când îl cunoaşte pe Sir Sebastian Hadley-Attwater, un renumit explorator și cu un oarecare renume în privinţa femeilor, Veronica este convinsă că a găsit persoana potrivită. Sebastian urmează să obțină o importantă moștenire în câteva săptămâni – doar dacă familia lui îl va considera suficient de responsabil. Și ce altă dovadă mai bună de maturitate poate fi decât găsirea unei soții? Dar, deși încântătoarea Veronica nu are nimic împotrivă să-i fie amantă, refuză cu obstinație să-i devină soție. Totuși, Sebastian nu este bărbatul care să accepte ușor un refuz, așa că pune la cale un plan – un sejur intim petrecut la casa lui de la țară o va face cu siguranță să se răzgândească. Confruntat cu intrigile rudelor și cu complicații care apar pe neașteptate la tot pasul, Sebastian este tot mai decis să o convingă pe Veronica de faptul că le este dat să fie împreună – acum, și pentru totdeauna.

 29. Dragoste si abandon de Christina Dodd -Rules of surrender

  The Rules of Employment for The Distinguished Academy of Governesses: Always remember your station; after all, you are higher than the house servants but certainly not a member of the family. Be sure to maintain a disciplined schoolroom and to take your meals on a tray. And Bnever become too familiar with the master of the house…

  Lady Charlotte Dalrumple is known as England’s most proper governess, a woman who has never taken a misstep socially — or romantically. So, on the surface, she seems perfectly suited to accept the challenge of reforming English-born Lord Wynter Ruskin, sadly uncivilized by his travels abroad.

  But the ruggedly handsome man has no desire to be taught manners. He has glimpsed an uninhibited beauty hiding beneath her prim exterior, and he’d much rather spend his days — and nights — instructing her in the ways of love.

  And when ardor erupts between them, Charlotte learns the pleasures of desire and Wynter the passions of the heart, but before they can love both must first master the rules of employment.

 30. Dragoste si abandon face parte din seria Governess Bride si cuprinde urmatoarele carti:

  That Scandalous Evening (1998)
  Rules of Surrender (2000)
  Rules of Engagement (2000)
  Rules of Attraction (2001)
  In My Wildest Dreams (2001)
  Lost in Your Arms (2002)
  My Favorite Bride (2002)
  My Fair Temptress (2005)
  In Bed with the Duke (2010)
  Taken by the Prince (2011)

 31. Logodna in inalta societate de Christina Dodd -Rules of engagement (a 2-a carte din seria Governess Bride) pt ca am citit pe un site ca de fapt „That Scandalous evening” nu face parte propriu zis din colectie dar are subiectul asemanator.

  The Rules of Engagement
  Choose a bride from this year’s debutantes. Decide on a proper settlement. Send an announcement to The Times. Inform the bride of her good fortune.

  Rules of Respectability
  Devon Mathewes, earl of Kerrich, has a plan that is sure to restore him to the Queen’s favor.First, he must hire a sensible, unattractive governess. Next, he will see to adopting a properly grateful orphan, which will surely lend him a patina of respectability. Finally, he must obtain a guarantee that his orphan and the governess will better his character and reputation without unduly disturbing his life–love life or otherwise.

  Rules of Passion
  As a condition of accepting the governess position, Miss Pamela Lockhart of the Distinguished Academy of Governesses has a few rules of her own. Devon at all times must behave with propriety, an unlikely accomplishment that would delight the ton and completely astonish Pamela herself. She must be allowed to choose a suitable orphan at her own discretion. Most important, Devon must vow to neverever delve into Pamela’s background, or her appearance, lest he discover the truth behind the deepest secrets of her heart. But of course, all rules are made to be broken . .

  Sper sa difuzeze toata colectia pt ca mi se pare interesanta.

 32. Unele carti deja le am, au fost destul de bune.
  Pe restul astept sa le cumpar. 🙂

 33. am citit „scandalos” de christina dodd si a fost savuroasa. Astept cu nerabdare toata colectia cu guvernantele. 🙂

 34. oare Secretele unei doamne de Julie Garwood a mai aparut si sub alt titlu? Despre ce e vorba in carte?

 35. @alinutz007ro

  Da, a mai aparut. Banuiesc doar ca e vorba de cartea „Trandafiri pentru ea” sau „Secretul”, dar nu sunt sigura. Editura Miron a scos pe piata toate cartile scrise de Julie Garwood, deci cu siguranta cartea de joi nu e o „premiera”. Si mie mi-a placut foarte mult cartea Christinei Dodd. Imi doresc foarte mult ca aceasta colectie sa aiba cat mai multe numere.

 36. cartea Secretul unei doamne a aparut sub titlul Trandafiri pt ea-Julie Garwood.

 37. 13. O dragoste nepotrivita de Elizabeth Hoyt – 15 august 2013
  14. Atractie scandaloasa de Karen Robards – 22 august 2013
  15. Legile iubirii de Christina Dodd – 29 august 2013
  16. Inocenta pierduta de Elizabeth Hoyt – 05 septembrie 2013
  17.Petitoarea de Stephanie Laurens – 12 septembrie 2013
  Cam acestea sunt umatoarele .:)

 38. O dragoste nepotrivita de Elizabeth Hoyt -The Leopard prince

  Face parte din seria Prince ce cuprinde cartile : “Inger si demon” (ce a fost de ja difuzat printre primele carti),”O dragoste nepotrivita” si ‘Inocenta pierduta”(the serpent prince in engleza)

 39. Colectia va continua sau se incheie sambata 9 noiembrie cu cartea „Totul sau nimic” de Stephanie Laurens?

 40. 27. Provocarea – de Stephanie Laurens – 23.11.2012
  28. Ingerul de argint – Johanna Lindsey – 30.11.2013
  29. O sotie potrivita pentru un marghiz – Sarah MacLean – 07.12.2013

 41. Unele scene de dragoste sunt necredibile, chiar de-a dreptul gretoase chiar si pentru lipsa de morala de acum, daramite pentru timpurile acelea…

 42. Colectia “Iubiri de poveste” continua:
  30. In cele mai nebunesti visuri – Christina Dodd – 14.12.2013
  31. O iubita potrivita pentru un conte – Sarah MacLean – 21.12.2013
  32. Prizonierul dorintelor mele – Johanna Lindsey – 28.12.2013
  33. 04.01.2014

 43. Eu am inteles ca „Prizonierul dorintelor mele” de Johanna Lindsey va aparea pe data de 18.01.2014

 44. Colectia va reaparea la chioscuri incepand cu 01.02.2014 – “Prizonierul dorintelor mele” de Johanna Lindsey.

 45. In fine, a aparut o carte din colectie, alt titlu decat cel ce era prevazut, dar ne bucuram ca s-au miscat lucrurile. Ce urmeaza sa apara in continuare ?

 46. Dragi prieteni, iata ce am gasit referitor la aceasta colectie:
  33. Ispita de Christina Dodd : 25 ianuarie 2014
  34. Prizonierul dorintelor mele de Johanna Lindsey : 01 februarie 2014
  35. Lectii de seductie de Teresa Medeiros : 08 februarie 2014

 47. Voi cei din zonele neafectate de viscol spuneti va rog daca astazi a aparut cartea din colectia Iubiri de poveste. Multumesc.

 48. Urmeaza:
  36. Mireasa mea favorita – Cristina Dodd – 15.02.2014
  37. Un sarut de neuitat – Teresa Medeiros – 22.02.2014
  38. My fair temptress – Cristna Dodd – 01.03.2014
  39. Vicky Dreiling – 08.03.2014

 49. Dragii mei, stiti cand o sa apara traducerea cartii „No good duke goes unpunished” de Sarah MacLean?
  Sarah MacLean este una din scriitoarele mele favorite alaturi de Cristina Dodd.

 50. Vin cu completari:
  38. Arta iubirii – Cristina Dodd – 01.03.2014
  39. Cum sa cuceresti un diavol – Vicky Dreiling – 08.03.2014

 51. In continuare:
  40. Placeri vinovate – Elizabeth Hoyt – 15.03.2014
  41. O pasiune de neuitat – Elizabeth Hoyt -22.03.2014

 52. buna.
  o intrebare…se poate face abonamnt pt ziar+carte(iubiri de poveste)?
  va multumesc.

 53. Urmeaza:
  42. Frumoasa tradatoare – Elizabeth Thornton – 05.04.2014
  43. Suflete pereche – Christina Dodd – 12.04.2014
  44. Un targ potrivit pentru un duce – Sarah MacLean – 19.04.2014
  45. Tentatia fructului oprit – Clara Elliott – 26.04.2014

 54. Pentru luna mai (scuze, am gresit):
  46. Flacari si gheata de Johanna Lindsay – 03.05.2014
  47. Noua reguli de nesocotit – Sarah Maclean – 10.05.2014
  48. Aleasa printului – Christina Dodd – 17.05.2014

 55. Tot in cursul lunii mai vor mai aparea si:
  50. O noapte compromitatoare – Teresa Medeiros – 24.05.2014
  51. Un altfel de Fat-Frumos – Julie Garwood – 31.05.2014

 56. Cartile lunii iunie:
  52. Scandalul poarta satin – Loretta Chase – 07.06.2014
  53. Mireasa si bestia – Teresa Medeiros – 14.06.2014
  54. Cum sa alegi sotul potrivit? – Victoria Alexander – 21.06.2014
  55. Zece feluri de a fi adorata – Sarah Maclean – 28.06.2014

 57. Cartile lunii iulie 2014 :
  56.Iubești doar o dată (Love only once) de Johanna Lindsey – 5 iulie 2014
  57.Fantoma din St. Giles (Thieves of Shadows) de Elizabeth Hoyt – 12 iulie 2014
  58.Zece feluri de a fi adorata (Ten Ways to be Adored) de Sarah Maclean -19 iulie 2014
  59.Dorinte rebele (Gentle Warrior) de Julie Garwood – 26 iulie 2014

 58. In luna august apar:
  60. Unsprezece scandaluri de evitat – Sarah MacLean – 02.08.2014
  61. Pasiune si tandrete – Johanna Lindsey – 09.08.2014
  62. Lectia de dragoste – Victoria Alexander – 16.08.2014
  63. Lordul intunericului – Elisabeth Hoyt – 23.08.2014
  64. A ta pana in zori – Teresa Medeiros – 30.08.2014

 59. Cartile lunii august 2014 :

  Unsprezece scandaluri de evitat (Eleven scandals to start) de Sarah Maclean – 2 august 2014
  Pasiune și tandrețe (Tender rebel) de Johanna Lindsey – 9 august 2014
  Lecția de dragoste (The marriage lesson) de Victoria Alexander – 16 august 2014
  Lordul întunericului (Lord of darkness) de Elizabeth Hoyt – 23 august 2014
  A ta până în zori (Yours until dawn) de Teresa Medeiros – 30 august 2014

 60. Cartile lunii septembrie:

  65. Un gentleman imposibil – Loretta Chase – 6.09.2014
  66. Jocul seductiei – Johanna Lindsey – 13.09.2014
  67. Mireasa pentru un print – Victoria Alexander – 20.09.2014
  68. In cautarea dragostei – Teresa Medeiros – 27.09.2014

 61. In luna octombrie:
  69. Ducele noptii – Elisabeth Hoyt – 04.10.2014
  70. Pacatoasa – Anne Barton – 11.10.2014
  71. Ispitirea unui lord – Lorraine Heath – 18.10.2014
  72. O dragoste periculoasa – Sabrina Jeffries – 25.10.2014

 62. Revin cu luna noiembrie:
  1. Mireasa rapita – Teresa Medeiros – 01.11.2014
  2. Inimi aprinse – Johanna Lindsey 08.11.2014
  3. O iubire celebra – Sabrina Jeffris – 15.11.2014
  4. Rasplata unui rege – Jennifer Blake – 22.11.2014
  5. Sezonul pasiunilor – Sarah macLean – 29.11.2014
  Lordul perfect – Loretta Chase – ……. 2015

 63. Decembrie 2015:
  78. Un aranjament neasteptat – Elle Daniels – 06.12.2014
  79. Capcana inimii – Jennifer Blake – 13.12.2014
  80. Sarada – Victoria Alexander – 20.12.2014

 64. DORINȚELE UNUI CONTE de Vicky Dreiling – 10 ianuarie 2014
  Primul roman al unei serii noi, amuzante și romantice, în care contele de Bellingham sare în ajutorul văduvei Laura Davenport, cu gânduri nu tocmai curate.

  ÎNĂLȚIMEA SA, SOȚIA MEA de Victoria Alexander – 17 ianuarie 2014
  Volumul al cincilea al seriei Effingtons, continuarea romanului Mireasă pentru un prinț, publicat în luna septembrie.

  O RĂPIRE CU URMĂRI NEAȘTEPTATE de Sabrina Jeffries – volumul al treilea al seriei Fetelor bătrâne Swanlea – 24 ianuarie 2014

  SAVOAREA UNUI SĂRUT de Teresa Medeiros – 31 ianuarie 2014
  Din haremul sultanului până în sălile de bal sclipitoare ale Londrei – un roman aventuros, relatat cu umorul caracteristic autoarei și două personaje periculos de seducătoare: Ashton și Clarinda.

 65. Cartile lunii februarie:
  85. Indragostita de sotul potrivit – Victoria Alexander – 07.02.2015
  86. Dragul meu necunoscut – Elizabeth Hoyt – 14.02.2015
  87. Dorintele unui libertin – Vicky Dreiling -21.02.2015
  88. Cavalerul de aur – Jennifer Blake – 28.02.2015

 66. 85. Indragostita de sotul potrivit – Victoria Alexander – 07.02.2015
  86. Dragul meu necunoscut – Elizabeth Hoyt – 14.02.2015
  87. Dorintele unui libertin – Vicky Dreiling -21.02.2015
  88. Cavalerul de aur – Jennifer Blake – 28.02.2015

 67. AVANTAJUL DE A FI PĂCĂTOS de Victoria Alexander – 7 martie 2015 (volumul al doilea al seriei Conacul Millworth, continuarea romanului ȘARADA)
  SUFLET VRĂJIT de Johanna Lindsey – 14 martie 2015 (volumul al patrulea al seriei Familia Malory Anderson, continuarea romanului JOCUL SEDUCȚIEI)
  FARMECUL UNEI RELAȚII de Vanessa Kelly – 21 martie 2015
  DANSUL SEDUCȚIEI de Sabrina Jeffries – 28 martie 2015 (olumul al patrulea al seriei Fetele bătrâne Swanlea)

 68. 4 aprilie LORDUL ISPITEI de Lorraine Heath. Volumul al doilea al seriei „Lorziï Pierduți din Pembrook”, continuarea romanului ISPITIREA UNUI LORD, publicat în luna octombrie.

  11 aprilie RĂMĂȘAGUL de Kate Noble. O nouă autoare și primul volum al unei serii noi, „Câștigătorul ia totul”.

  18 aprilie MĂRTURISIREA de Victoria Alexander .Volumul al șaptelea al seriei „Effingtons”, continuarea romanului ÎNDRĂGOSTITĂ DE SOȚUL POTRIVIT, apărut în luna februarie.

  25 aprilie MOȘTENITOAREA de Jennifer Delamere – o altă nouă autoare și primul volum al seriei „Farmecul iubirii”.

 69. Cartile lunii mai:
  97. O propunere scandaloasa – Ashlyn Macnamara – 02.05
  98. Spune-mi ca ma iubesti – Johanna Lindsey – 09.05
  99. Doamna de companie – Lorraine Heath – 16.05
  100. Anotimpul pasiunii – Meredith Duran – 23.05
  101. Un dans cu un duce – Tessa Dare – 30.05

 70. Cartile lunilor iunie si iulie:
  102. Aventuri compromitatoare – Victoria Alexander – 6.06
  103. Amagirea – Meredith Duran – 13.06
  104. Provocarea dragostei – Lorraine Heath – 20.06
  105. O cerere in casatorie – Vanessa Kelly – 27.06
  106. Dubla tentatie – Tessa Dare – 4.07
  107. Fecioara din Siena – Marina Fiorato – 11.07
  108. Bravul meu capitan – Elizabeth Hoyt – 18.07
  109. Jurnalul unei iubiri – Johanna Lindsey -25.07

 71. Cartile lunii august:
  110. Cum sa devii imparateasa – Heather Webb – 01.08
  111. Trei nopti de dorinte – Tessa Dare – 08.08
  112. Maritata cu un viconte – Sabrina Jeffries – 15.08
  113. Un duce doar pentru mine – Kelly Bowen – 22.08
  114. Un pact cu diavolul – Lorraine Heath – 29.-08

 72. Cartile lunii septembrie:
  115. Un libertin indragostit – Johanna Lindsey – 05.09
  116. Arta de a pacatui – Sabrina Jeffries – 12.09
  117. Inselatoria – Christina Dodd – 19.09
  118. Ducesa curtezana – Joanna Shupe – 26.09

 73. Cartile lunii octombrie:
  119. Capcana dragostei – Kelly Bowen – 03.10
  120. Inlantuita de iubire – Johanna Lindsey – 10.10
  121. Intre diavol si dorinta – Lorraine Heath – 17.10
  122. O propunere tentanta – Cheryl Holt – 24.10
  123. Hotul de inimi – Teresa Medeiros – 31.10

 74. Cartile lunii noiembrie 2015:
  124. Seductie – Johanna Lindsey – 07.11
  125. Contesa libertina – Joanna Shupe – 14.11
  126. Vraja unui sarut – Christina Dodd – 21.11
  127. Foc si gheata – Karen Robards – 28.11

 75. Cartile lunii decembrie 2015:
  128. Doamna si nelegiuitul – Lorraine Heath – 05.12
  129. Perechea perfecta – Johanna Lindsey – 12.12
  130. Blestemul frumusetii – Teresa Medeiros – 19.12
  131. Doar dragontea conteaza – Ashlyn Macnamara – 23.12

 76. Cartile lunii ianuarie 2016:
  132. Mai presus de dorinta – Cheryl Holt – 09.01
  133. Cum sa te insori cu o mostenitoare – Lorraine Heath – 16.01
  134. Infama mea doamna – Jo Beverley – 23.01
  135. Un viconte pentru o lady – Joanna Shupe – 30.01

 77. Cartile lunii februarie 2016:
  136. Pasiune mistuitoare – Johanna Lindsey – 06.02
  137. Cel mai tandru libertin – Elizabet Hoyt – 13.02
  138. Soaptele trandafirilor – Teresa Medeiros – 20.02
  139. Dragontea si alte povesti scandaloase – Carolina Linden – 27. 02

 78. Gentlemanul seducator de Lorraine Healh – 5 martie 2016
  Placere absoluta de Cheryl Holt – 12 martie 2016
  Intre ratiune si scandal de Caroline Linden – 19 martie 2016
  Tu esti contele dorit de Kelly Bowen – 26 martie 2016

 79. Cartile lunii aprilie:
  144. Invitatie la seductie – Lorraine Heath – 02.04
  145. Un duce pentru totdeauna – Anna Harrington – 09.04
  146, Stapanul inimii – Kelly Bowen – 16.04
  147. Ducesa la intamplare – Valerie Bowman – 23.04
  148. Aparente inselatoare – Sarah MacLean – 30.04

 80. Cartile lunii mai:
  149. Vapaia din bratele lui – Johanna Lindsey – 07.05
  150. Contesa fara voie – Valerie Bowman – 14.05
  151. Ispita atingerii tale – Teresa Medeiros – 21.05
  152. Seductie la prima vedere – Mia Marlow – 28.05

 81. Cartile lunii iunie:
  153. Iubiri si scandaluri – Caroline Linden – 04.06
  154. Dincolo de ratiune – Valerie Bowman – 11.06
  155. Cucerirea unui libertin – Sarah MacLean – 18.06
  156. Gustul ispitei – Elizabeth Hoyt – 25.06

 82. Cartile lunii iulie:
  157. Secrete si tentatii – Anna Harrington – 02.07
  158. Un burlac irezistibil – Valerie Bowman – 09.07
  159. Pretentiile unui crai – Mia Marlow – 16.07
  160. In cautarea placerilor interzise – Lorraine Heath – 23.07
  161. Seducerea unui pacatos – Elizabeth Hoyt – 30.07

 83. Cartile lunii august:
  162. Placerile noptii – Lorraine Heath – 06.08
  163. Cucerirea unui duce – Leonora Bell – 13.08
  164. Aproape o lady – Alissa Johnson – 20.08
  165. Pacalirea unei bestii – Elizabeth Hoyt – 27.08

 84. Cartile lunii septembrie:
  166. Ultimul rebel – Lorraine Heath -03.09
  167. Darul atingerii – Mia Marlow – 10.09
  168. Inima salbatica – Elizabeth Hoyt – 17.09
  169. Scandaluri ascunse – Carolina Linden – 24.09

 85. Cartile lunii octombrie:
  170. Sub asediul iubirii – Johanna Lindsey – 01.10
  171. Tentatia pacatului – Cara Elliott – 08.10
  172. O intalnire neasteptata – Alissa Johnson – 15.10
  173. Intentii vinovate – Lorraine Heath – 22.10
  174. Cum sa seduci un ticalos – Vicky Dreiling – 28.10

 86. DUCELE PĂCATULUI de Elizabeth Hoyt – 5 noiembrie 2016
  DACĂ AȘ AVEA UN DUCE de Lenora Bell – 12 noiembrie 2016
  IUBIRE FĂRĂ MASCĂ de Lorraine Heath – 19 noiembrie 2016
  TENTAȚII PERICULOASE de Cara Elliott – 26 septembrie 2016

 87. Cartile lunii decembrie:
  179. Un duce de neuitat – Kelly Bowen – 03.12
  180. O sansa la dragoste – Lorraine Heath – 10.12
  181. Cum sa te mariti cu un duce – Vicky Dreiling – 17.12
  182. Iubiri si matasuri – Penny Jordan – 26.12

 88. Cartile lunii ianuarie 2017:
  183. Iubiri si pacate – Penny Jordan – 07.01
  184. Placeri primejdioase – Julie Ann Long – 14.01
  185. Cucereste-ma din nou – Lorraine Heath – 21.01
  186. Cum sa-ti imblanzesti ducele – Juliana Gray – 28.01

 89. Cartile lunii februarie 2017:
  187. Sisi. Imparateasa nefericita – Daisy Goodwin – 04.02
  188. Un iubit ca nimeni altul – Julie Ann Long – 11.02
  189. Ducele si doamna in rosu – Lorraine Heath – 18.02
  190. Deliciile pacatului – Teresa Medeiros – 25.02

 90. Cartile lunii aprilie:
  195. Cum sa-ti imblanzesti ducele – Juliana Gray – 01.04
  196. Regina de gheata – Meredith Duran – 08.04
  197. Zeita vanatorii –Tessa Dare – 14.04
  198. Doamna si talharul – Teresa Medeiros – 22.04
  199. Vicii si virtute – Alissa Johnson – 29.04

 91. Cartile lunii mai:
  200. Ducele placerilor – Elizabeth Hoyt – 06.05.2017
  201. Luna neagra – Winston Graham – 13.05.2017
  202. Cum sa iti stapanesti marchizul – Juliana Gray – 20.05.2017
  203. Predarea sirenei – Tessa Dare – 27.05.2017

 92. Cartile lunii iunie:
  204. O chestiune de onoare – Grace Burrowes – 03.06
  205. Cele patru lebede – Winston Graham – 10.06
  206. Cum sa educi un rebel – Juliana Gray – 17.06
  207. Sacrificiul inimii – Deanne Gist – 24.06

 93. Cartile lunii iulie:
  208. O lady convingatoare – Tessa Dare – 01.07
  209. Valul furios – Winston Gram. – 08.07
  210. Un targ cu diavolul – Kelly Bowen – 15.07
  211. Cum m-am maritat cu un marchiz – Anna Harrington – 22.07
  212. Fagaduiala – Lorraine Heath – 29.07

 94. Cartile lunii august:
  213. Strainul de pe mare – Winston Graham – 05.08
  214. Un lord perfect – Loretta Chase – 12.08
  215. Pactul inimilor – Tracy Brogan – 19.08
  216. Magnatul – Joanna Shupe – 26.08

 95. Cartile lunii septembrie:
  217. Un scotian la Londra – Sarah Maclean – 02.09
  218. Pariul unui crai – Christi Caldwell – 09.09
  219. Nu tocmai o Lady – Loretta Chase – 16.09
  220. Baronul – Joanna Shupe – 23.09
  221. Printesa mea indaratnica – Vanessa Kelly – 30.09

 96. Cartile lunii octombrie:
  222. Regina scandalurilor – Loretta Chase – 07.10
  223. Vicontele si vulpita – Lorraine Heath – 14.10
  224. Onoarea unui crai – Christi Caldwell – 21.10
  225. Lectia de seductie – Sabrina Jeffrey – 28.10

 97. Cartile luii noiembrie:
  226. Mogulul – Joanna Shupe – 04.11
  227. Ziua ducesei – Sarah Maclean – 11.11
  228. Trei saptamani cu o printesa – Vanessa Kelly – 18.11
  229. Capcanele dorintei – Sabrina Jeffries – 25.11

 98. Cartile lunii decembrie:
  230. O mostenire scandaloasa – Lorraine Heath – 02.12
  231. Sotia piratului rosu – Christina Dodd – 09.12
  232. Placerile pasiunii – Sabrina Jeffries – 16.12
  233. Indrumar pentru iubire – Victoria Alexander – 23.12

 99. Cartile lunii ianuarie 2018:
  234. Secretul contesei – Lorraine Heath – 06.01.2018
  235. Acolo unde te conduce inima – Stephanie Laurens – 13.01
  236. Tentatie – Anne Barton – 20.01
  237. Mireasa pentru un scotian – Vanesa Kelly – 27.01

 100. Cartile lunii februarie 2018 :
  238. DORINȚE NOBILE de Elizabeth Hoyt Volumul cu nr. 12 din seria-vedetă „Maiden Lane” 03.02
  239. MASCA DRAGOSTEI de Lorraine Heath Volumul al doilea al seriei „Lorzi îndrăgostiți”, continuarea romanului SECRETUL CONTESEI, publicat la începutul lunii ianuarie. 10.02
  240. PASIUNE FURTUNOASĂ de Johanna Lindsey Volumul cu nr. 12 din îndrăgita serie „Malory – Anderson”. 17.02
  241. ÎN BRAȚELE ALTEI IUBIRI de Anna Harrington Primul volum al unei serii noi, „Capturarea fraților Carlisles”. 24.02

 101. Cartile lunii februarie 2018:
  238. Dorinte nobile – Elisabith Hoyt – 03.03
  239. Masca dragostei – Lorraine Heath – 10.02
  240. Pasiune furtunoasa – Johanna Lindsey – 17 02
  241. In bratele altei iubiri – Anna Harrington – 24.02

 102. 242. 03.03 ÎN VÂLTOAREA VIEȚII de Deeane Gist
  O miniserie a cărei acțiune este legată de Expoziția Internațională de la Chicago, din 1893.
  243. 10.03 NOPȚI SCANDALOASE de Anne Barton
  Volumul al treilea al seriei „Honeycote”, continuarea romanului TENTAȚIA, apărut în luna ianuarie.
  244. 17.03 PROMITE-MI VEȘNICIA de Lorraine Heath
  Volumul al treilea al seriei „Lorzi îndrăgostiți”, continuarea romanului MASCA DRAGOSTEI, disponibil la chioșcuri în această săptămână.
  245. 24.03 PĂCATELE UNUI CRAI de Anna Harrington
  Volumul al doilea din seria „Frații Carlisle”. Primul volum, ÎN BRAȚELE PRIMEI IUBIRI, va apărea pe 24 februarie.
  246. 31.03 TÂLHARUL DE INIMI de Kerrigan Byrne.
  O nouă autoare și primul volum al unei serii noi, „Victorian Rebels”.

 103. Cartile lunii aprilie:
  247. Petitorul – Anna Harrington – 07.04
  248. O tinta seducatoare – Kerrigan Byrne – 14.04
  249. Duelul inimilor – Kelly Bowen – 21.04
  250. Vantul salbatic – Johanna Lindsay – 28.04

 104. 5.05.2018 UN CONTE NEÎMBLÂNZIT – Valerie Bowman
  Volumul cu nr. 5 din seria „Mirese neastâmpărate”, continuarea romanului UN BURLAC IREZISTIBIL, apărut anul trecut.

  12.05.2018 CURTEZANA de Loretta Chase
  Primul volum al mini seriei, „Fallen Women”.

  19.05.2018 SUBJUGAREA UNUI MARCHIZ de Vanessa Kelly
  Primul volum al seriei „Familia Stanton.

  26.05.2018 DEMONUL SCOȚIAN de Kerrigan Byrne
  Volumul al treilea al seriei „Rebeli victorieni”, după O ȚINTĂ SEDUCĂTOARE, care va apărea sâmbătă, 14 aprilie.

 105. Cartile lunii iunie 2018:
  255. Pasiunile unui conte – Vanessa Kelly – 02.06
  256. Un lord legendar – Valerie Bowman – 09.06
  257. Tunet neimblanzit – Johanna Lindsay – 16.06
  258. Ducele barbar – Kerrigan Byrne – 23.06
  259. Nu ma ispiti – Loretta Chase – 30.06

 106. PASIUNILE UNUI CONTE de Vanessa Kelly – 2 iunie 2018
  Al doilea volum al seriei „Familia Stanton”, după SUBJUGAREA UNUI MARCHIZ, care va apărea săptămâna viitoare.

  UN LORD LEGENDAR de Valerie Bowman – 9 iunie 2018
  Volumul cu nr. 6 din seria „Mirese neastâmpărate”, după UN CONTE NEÎMBLÂNZIT, disponibil la chioșcuri.

  TUNET NEÎMBLÂNZIT de Johanna Lindsey – 16 iunie 2018
  Volumul al doilea al seriei „Aventuri în Wyoming”, după VÂNTUL SĂLBATIC, publicat la sfârșitul lunii aprilie.

  DUCELE BARBAR de Kerrigan Byrne – 23 iunie 2018
  Volumul al patrulea al seriei „Rebeli victorieni”, după DEMONUL SCOȚIAN, care va apărea la sfârșitul lunii mai.

  NU MĂ ISPITI de Loretta Chase – 30 iunie 2018
  Al doilea volum al mini-seriei, „Femei scandaloase”, după CURTEZANA, care apare mâine la chioșcuri.

 107. Cartile lunii august 2018:
  264. O seara de pasiune – Anne Barton – 04.08
  265. Aventurile unui Don Juan – Lorraine Heath – 11.08
  266. Inima indaratnica – Johanna Lindsey – 18.08
  267. In bratele unui print – Sabrina Jeffries – 25.08

 108. Cartile lunii septembrie:
  268. O datorie de onoare – Lorraine Heath – 01.09
  269. Regina din umbra – Lesley Downer – 08.09
  270. Un aranjament indraznet – Joanna Shupe – 15.09
  271. Tu esti tot ce-mi doresc – Johanna Lindsey – 22.09
  272. Un mariaj neconventional – Kerrigan Byrne – 29.09

 109. Cartile lunii octombrie:
  273. Pentru placerea unui print – Sabrina Jeffries – 06.10
  274. O intelegere scandaloasa – Joanna Shupe – 13.10
  275. Mostenitoarea – Johanna Lindsey – 20.10
  276. Nopti de seductie – Vanessa Kelly – 27.10

 110. Cartile lunii noiembrie:
  277. O noapte cu un print – Sabrina Jeffries – 03.11
  278. Barbatul visurilor mele – Johanna Lindsey – 10.11
  279. Ducele cu tatuaj – Kerrigan Byrne – 17.11
  280. Pentru inima unei doamne – Christi Caldwell – 24.11

 111. Cartile lunii decembrie 2018:
  281. Sapte nopti de pasiune – Anna Campbell – 01.12
  282. Intre dorinta si scandal – Lorraine Heath – 08.12
  283. Secrete din trecut – Christi Caldwell – 15.12
  284. Iubeste-ma o vesnicie – Johanna Lindsey – 22.12
  285. Intre ratiune si simtire – Jane Austin – 29.12

 112. Cartile lunii martie:
  294. Dragostea unui duce – Lorain Heath – 02.03
  295. Sarutul unei hoate – Susanna Craig – )9.03
  296. Sa nu seduci un crai – Sabrine Jeffries – 16.03
  297. Ducele dorintelor ei – Sophie Barnes – 23.03
  298. Ultima noapte cu un conte – Kelly Bowen – 30.03

 113. 6.04 JOCUL DE-A GUVERNANTA de Tessa Dare
  Volumul al doilea al seriei „O fată și un duce”, după PACT CU DUCESA, apărut în luna februarie.

  13.04 UN REBEL DESĂVÂRȘIT de Lorraine Heath
  Primul volum al unei serii noi, „Hoinari în Texas”. Copiii acestor personaje apar în seria „Fetele din Fortune”, publicată în 2017.

  20.04 PENTRU IUBIREA UNUI DUCE de Sabrina Jeffries
  Volumul al doilea din „Școala moștenitoarelor”, după SĂ NU SEDUCI UN CRAI, care apare sâmbătă, 16 martie.

  27.04 ISPITIREA LUI THOMAS CARRICK de Stephanie Laurens.
  Volumul face parte din seria „Noua generație Cynster”, după ANOTIMPUL IUBIRILOR, apărut în luna februarie.

 114. 286. 5.01 PE URMELE IUBIRII de Johanna Lindsey

  Volumul al treilea al seriei „Sherring Cross”, după BĂRBATUL VISURILOR MELE și IUBEȘTE-MĂ O VEȘNICIE (care va apărea pe 22 decembrie).

  287. 12.01 CAPCANĂ PENTRU DUCE de Sarah Maclean

  Un nou roman de epocă de la o scriitoare foarte îndrăgită!

  288. 19.01 TITANII de Leila Meachan

  De la autoarea romanului TRANDAFIRI, vine o poveste de iubire, pierdere și trădare din Texasul anilor 1900.

  289. 26.01 UN AN DE CĂSNICIE de Joanna Shupe

  Volumul al treilea al seriei „Cei patru sute”, după UN ARANJAMENT ÎNDRĂZNEȚ și O ÎNȚELEGERE SCANDALOASĂ.

 115. 02.02 UN DUCE NEOBIȘNUIT de Sophie Barnes
  O nouă autoare și primul volum al seriei „Diamante neșlefuite”. El nu s-a gândit că va ajunge duce și că secretele din trecut l-ar putea costa iubirea.
  09.02 ZÂMBETUL IUBIRII de Johanna Lindsey
  Primul volum al seriei „Familia Reid”, despre un titlu nedorit și o poveste neașteptată de iubire.
  16.02 PACT CU DUCESA de Tessa Dare
  Primul volum al unei serii noi, „Girl meets Duke”, despre un mariaj care nu respectă niciun fel de reguli.
  23.02 ANOTIMPUL IUBIRILOR de Stephanie Laurens
  O poveste de iubire din Scoția romantică a secolului al nouăsprezecelea.

 116. Cartile lunii mai:
  303. Asculta-ti inima – Johanna Lindsey – 04.05
  304. Fostul si viitorul meu duce – Caroline Linden – 11.05
  305. Pacate pentru un sfant – Kate Moore – 18.05
  306. Secretul Cleopatrei – Christi Caldwell – 25.05

 117. 307. 01.06 DUCELE BASTARD de Sophie Barnes
  Volumul al treilea al seriei „Diamante neșlefuite”, după DUCELE DORINȚELOR EI, publicat în luna martie.

  308. 08.06 UN CAVALER DESĂVÂRȘIT de Loretta Chase
  Primul volum al unei serii noi, „Duci dificili”.

  309. 15.06 RĂZBUNAREA UNUI SCOȚIAN de Sabrina Jeffries
  Volumul al treilea al seriei „Școala pentru moștenitoare”, după PENTRU IUBIREA UNUI DUCE, publicat în luna aprilie.

  310. 22.06 SĂ NU IUBEȘTI UN COWBOY de Lorraine Heath
  Volumul al doilea al seriei „Rebelii din Texas”, după UN REBEL DESĂVÂRȘIT, apărut în luna aprilie.

  311. 29.06 TENTAȚII PENTRU O MOȘTENITOARE de Susanna Craig
  Volumul al doilea al seriei „Dorinte nestăpânite”, după SĂRUTUL UNEI HOAȚE, publicat în luna martie.

 118. Cartile lunii iulie:
  312. Dorinta neimblanzita – Joanna Lindsey – 06.07
  313. Pasiunea unui cowboy – Lorraine Heath – 13.07
  314. Un conte ca tine – Caroline Linden – 20.07
  315. Salvarea unei diavolite – Kate Moore – 27.07

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *