Gazeta Sporturilor : cele mai bune fime ale lui Sergiu Nicolaescu

Din 11 aprilie 2013, ziarul Gazeta Sporturilor va lansa colectia de filme Sergiu Nicolaescu.

Pret ziar + dvd 12.99 lei.

Vor fi 5 dvd-uri cu aparitie saptamanala.

Foarte posibil ca aceasta colectie  sa continue cu noi dvd-uri daca va avea succes.

Dvd-uri cu Sergiu Nicolaescu de la Gazeta Sporturilor si data acestora de aparitie :

 • Nea Marin miliardar – 11 aprilie 2013
 • Cu mainile curate – 18 aprilie 2013
 • Dacii – 25 aprilie 2013
 • Mihai Viteazul – 2 mai 2013
 • Atunci i-am comandat pe toti la moarte – 9 mai 2013

10 thoughts to “Gazeta Sporturilor : cele mai bune fime ale lui Sergiu Nicolaescu”

 1. Super!!! A mai fost o asemenea colectie cu ani in urma la cei de la Adevarul. Era in doua parti: prima cuprindea seria comisarul moldovan si cea de a doua filme istorice, pe care din pacate pe ultima nu am mai reusit sa o gasesc. Este o veste super buna si cred ca este asteptata de o gramada de fani cinefili si nu numai.

 2. Unde este osanda,ringul,capcana mercenarilor,columna?.Voi cumpara poate dacii,repet poate.

 3. Jianu Mircea, la Adevarul au fos 3 serii Sergiu Nicolaescu, fiecare cu cate 6 DVD-uri.
  cinefilul, ce legatuta este intre Columna si Sergiu Nicolaescu?
  Cand am citit titlul acestei colectii mi-a venit sa zambesc. Eu unul nu am inteles nimic din filmul Atunci i-am comandat pe toti la moarte. Si mai si arata ca o lichidare de stoc a celor de la Adevarul.
  Eu personal cred ca ar fi avut mai mare succes o colectie cu filme care nu au aparut la Adevarul (pe astea le-am prins atunci) si nici nu sunt disponibile pe DVD: Punctul zero, Ziua Z, Mihail caine de circ, Wilhelm Cuceritorul, Lupta pentru Roma, Lupul marilor, Zile fierbinti, Viraj periculos, Ultimul corupt din Romania

 4. Ar fi fost bine ,sa fie lansate alte filme realizate de Sergiu Nicolaescu,care nu au mai fost la nici un alt ziar.Acestea deja, au fost vindute si revindute, de Adevarul la vremea aceea, la 7-8 lei ,apoi ultima colectie, daca nu ma insel, la 11 lei.Acestea probabil ,sint ramase pe stoc si se vind sub sigla Gazeta Sporturilor ,cu o alta coperta.Sint inca multe alte filme ale regizorului Sergiu Nicolaescu ,care asteptam sa apara cu vreun ziar .

 5. In mod sigur sint de pe stoc ramase,pentru ca altfel nu cred ca ar fi riscat Gazeta Sporturilor sa le reediteze,ele fiind deja aparute cu alt ziar in trecut.

 6. GSP -> Intact Media
  Adevarul si Dilema Veche -> Adevarul Holding.

  Nu cred ca au preluat ei dvd-urile „concurentei”. Cred ca vor fi copertile cu sigla GSP (inclusiv pe DVD-uri)…

  Sincer? Si eu astept „Ultimul corupt din Romania”. Nu de alta, da’ sa am seria „Poker” completa (ar fi fost buna o trilogie, dar, din pacate, Sergiu Nicolaescu s-a stins din viata).

 7. m-am lamurit in legatura cu aceasta colectie. este o lichidare de stoc a DVD-urilor produse pe ProVideo si distribuite in magazine. poate mai sunt care nu le au drja si vor sa le cumpere la un pret mai mic

 8. Sincer e buna pentru cine nu le are,dar mai trebuia si ”RINGUL,ACCIDENT,COROANA DE FOC,EXPLOZIA,CUIBUL SALAMANDRELOR,OGLINDA,INTALNIREA,ORIENT EXPRES” ,ar fi bine sa le scoata si pe astea ! Mult noroc !

 9. Sigur ca da, cei de la GSP sunt intr-o grava eroare. Cele mai bune 5 filme regizate de Sergiu Nicolaescu sunt de fapt in numar de 6: Mihai Viteazul, Nemuritorii, Osanda, Nea Marin Miliardar, Ciuleandra si Mircea. La cum arata selectia, e pura lichidare de stocuri marca „Pro Video”. Mai bine ar fi scos cum necum filmele ramase needitate: Zile fierbinti (1976), Viraj periculos (1983) si Ziua Z (1985). Ar fi fost o colectie de AUR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *