Home > Concursuri > Concurs editura Leda si blogul Colectionarului #3

Concurs editura Leda si blogul Colectionarului #3

SUPER-CADOUL Elefant de Black DAYS 2017 : voucher 20 de lei*

Va invit la un nou concurs organizat cu sponsorizarea editurii Leda.

Am de oferit urmatoarele doua carti :

Cititi descrierile celor doua carti si lasati un comment mentionand care va atrage mai mult si de ce?

Conditie eliminatorie : minim 3 randuri si abonarea la newsletter.

Concursul va lua sfarsit pe 30 aprilie 2013, ora 12:00

Succes!

Categories: Concursuri
 1. Mihai T.
  April 25th, 2013 at 21:28 | #1

  Merg si aleg cartea Dezvaluiri de sucub, pentru ca este o carte interesanta, mai ales prin titlu misterios pe care il are. Dezvaliirea din aceasta carte este una interesanta pentru ca se imbina fictiunea cu realul si acest lucru ma determina si imi incinta curiozitatea.

 2. Radu D.
  April 25th, 2013 at 21:34 | #2

  Aleg cartea Sarutul pentru ca este un subiect incitant si actual si subiectul pare unul interesant. Fiecare rand din aceasta carte captiveaza pe cititor si nu iti da posibilitatea sa faci altceva decat sa sorbi actiunea ce curge intr-un mod inteligent.

 3. Emanuel
  April 25th, 2013 at 21:42 | #3

  Imi place cartea Sarutul, pentru ca este una dintre subiectele cele mai actuale. Este un subiect palpitant ce incita, ce emotioneaza prin continutul sau. Cred ca fiecare fiecare pagina are un secret de intelepciune. Sarutul este o carte savuroasa si plina de suspans.

 4. Taerel E
  April 25th, 2013 at 21:47 | #4

  Cartea Sarutul defineste cel mai bine acest fenomen. Aceasta carte ofera o perspectiva asupra sarutului. Este o imbinare a fictiunii cu realul si fiecare din aceste taramuri dezvaluie niste idei despre notiunea de sarut savuros .

 5. T
  April 27th, 2013 at 13:09 | #5

  Pe mine ma atrage mai mult cartea “Dezvaluiri de sucub” deoarece imi da senzatia de traire a momentelor petrcute in carte, cu o intriga foarte interesanta. Ma duce cu gandul la o alta lume ceea ce reprezinta explorarea unor alte lumi prin intermediul imaginatie, respectiv al fictiunii. Cred ca este o carte care trebuie citita mai ales pentru ca imbina dragostea cu un happy-end.

 6. Nicu Iobacioiu
  April 27th, 2013 at 19:50 | #6

  Voi participa pentru ‘Dezvaluiri de sucub”, deoarece imi doresc sa aflu cum se termina aceasta minunata serie scrisa de Richelle Mead si daca Georgina Kincaid va reusi sa scape de existenta ei de sucub si sa-si marturiseasca dragostea.

 7. Teo
  April 28th, 2013 at 13:15 | #7

  Mi-ar placea cartea Sarutul Mortii de Rachel Caine. Imi plac mult cartile cu vampiri, povestea este interesanta,imbina realul cu fantasticul,si ofera o poveste frumoasa de dragoste.Imi place mult si coperta, cred ca este o carte plina de mister si suspans.

 8. Cip
  May 2nd, 2013 at 08:18 | #8

  As alege “Dezvaluiri de Sucub”, e genul de carte care-i place nevestei. Desi subiectul pare interesant, sunt convins ca mi-ar place si mie sa o citesc. Nu ma omor dupa horror, dar cartea pare a fi draguta, o lectura mai usoara.

Comment pages
1 2 22553