Comisarul adevarului de David Park (editura RAO)

Februarie 2013, la editura RAO in traducerea lui Bogdan Nicolae Marchidanu a aparut cartea „Comisarul adevarului” de David Park.

Descrierea cartii :

Henry Stanfield, noul Membru al Comisiei Adevarului, este tulburat de instrainarea de fiica sa si se lupta cu consecintele propriilor infidelitati.

Francis Gilroy, republican veteran si recent numit ministru in guvern, risca sa piarda ceea ce pare a fi chinuitor de accesibil.

In America, Danny si prietena sa planuiesc venirea pe lume a primului lor copil, ignorand cu optimism ceea ce il va forta sa se intoarca in Belfast si va destrama viata cea noua pe care au inceput-o impreuna.

Politistul pensionar James Fenton, aflat pe drum catre un orfelinat din Romania cu o furgoneta plina de provizii, va fi curand obligat sa se confrunte cu ceea ce a ajuns sa considere drept tradarea sa, cu multi ani in urma, a unui baiat adolescent.

Intr-o societate care incearca sa vindece ranile trecutului cu balsamul adevarului si al reconcilierii, vietile a patru oameni devin legate intr-un mod pe care acestia nu si l-ar fi imaginat niciodata. I

Mai multe detalii despre cartea „Comisarul adevarului” de David Park

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *