9 thoughts to “Revista Cosmos – numarul 66 – ianuarie 2013”

 1. Am cumpărat şi eu odată un număr , dar nu voi repeta greşeala . Revista e lipsită de calitate , ca să folosesc un eufemism .

 2. Revista Cosmos este foarte interesanta ,tinand cont ca nu publica decat subiecte cu adevarat interesante si serioase.Personal va recomand aceasta revista…Merita cei 6 lei.

 3. Decat sa cumparati revista Cosmos-care nu merita cei 6 lei pentru continut-,incercati mai bine ziarul Lumea Misterelor….Urmatorul nr.disponibil va aparea la chioscuri pe 24 ianuarie a.c.

 4. Este o revista pentru cine vrea mai mult de la viata – cea adevarata . O astept in fiecare luna si o citesc cu placere .
  Cand iti hranesti sufletul cu „vorbele ” revistei si ceva rezoneaza in tine cand intelegi textul inseamna ca esti si tu la fel cu cei care creeaza revista . Adevarul trebuie spus pentru toti si cel mai important este sa-l simti ca este adevar . Daca te limitezi la stiri gen can-can sau ” noutati” prelucrate intentionat pentru limitare de constiinta , risti sa devii o marioneta , iar sufletul se usuca incet si sigur.
  Merita citita si data mai departe !
  Le multumesc pentru curaj si perseverenta !

 5. Da , o revista care spune totul pe indelete .Restul e rabdare si intelegere. Eu am asa ceva. Citesc revista , imi place.

 6. Daca inca mananci covrigi in metrou si iti plac revistele cu moroi si strigoi te rog sa eviti Revista Cosmos. E ca si cum ai incerca sa inveti Calculus newtonian cand tu de fapt ai sarit peste algebra elementara.

 7. Superba revista! Am vazut noul format si arata bestial ca sa nu mai zic de articole. Nu exista asa ceva la noi in Romania. Multumesc ca existati!!

 8. Revista COSMOS mi-a schimbat viata. Nu exista asa ceva la noi in Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *