Gazeta Sporturilor : filme de Oscar. Din 24 ianuarie 2013

Joi, 24 ianuarie 2013, Gazeta Sporturilor va lansa colectie de filme, multipremiate cu Oscar.

Pret ziar + film de Oscar : 14.99 lei.

Filmele de Oscar cu Gazeta Sporturilor si data acestora de aparitie :

 • Casablanca (3 premii de Oscar) – 24 ianuarie 2013
 • Zbor deasupra unui cuib de cuci (5 premii de Oscar) -31 ianuarie 2013
 • Necrutatorul (4 premii de Oscar) – 7 februarie 2013
 • Pe aripile vantului (8 premii de Oscar) – 14 februarie 2013
 • Amadeus (8 premii de Oscar) – 21 februarie 2013
 • Ben Hur – 28 februarie2013
 • Artistul – 7 martie 2013

Multumiri Marius Oradea !

23 thoughts to “Gazeta Sporturilor : filme de Oscar. Din 24 ianuarie 2013”

 1. CEA MAI BUNA COLECTIE PE CARE AM LUAT-O VREODATA!!! SUUUPERB! Abia astept sa o iau pentru o colectie de vis. Multumim Colectionarule pentru informatii si GS pentru acest prim cadou de inceput de an!

 2. Necrutatorul este filmul cu Clint Eastwood?
  Daca este filmul cu Clint o sa fie singurul film cumparat din aceasta colectie deoarece despre celelalte filme desi au note bune nu mi.au stanit curiozitatea sa le cumpar,nu sunt prea romantic de felul meu:)

 3. @Jianu Mircea.
  Multumesc pentru informatie.
  Stiu ca filmele acestea au numai cuvinte de lauda dar nu stiu sigur daca sunt genul meu.Intradevar colectia este destul de reusita,n.am ce spune.

 4. Daca nu sunt filme românesti, nu ma intereseaza… Oricum filmele astea peste 1 an se vor vinde cu 6 Lei, asa ca nu ma grabesc.

 5. cred ca si-au pierdut multi clienti… acum cand toata lumea stie ca dupa cateva luni se vor gasi la un pret mult mai mic…

 6. eu am cumparat Zbor deasupra unui cuib de cuci si mai cumpar Necrutatorul… nu am gasit la chioscuri filmele cu mr bean 🙁

 7. Stiu ca de obicei aceste filme vor fi puse la vanzare peste cateva luni la un pret sub cel afisat acum , dar cred ca e mai bine sa va asigurati ca le aveti de acum in colectie, pt ca e posibil sa nu mai apara. Pt cei care intradevar filmul inseamna mai mult decat o pasiune si vor sa aibe o adevarata colectie proprie acest pret este foarte rezonabil. Eu recunosc ca de fiecare data cand am prins o oferte sau un insert la un ziar/revista la cumparat fara sa stau pe gandyri. Si apoi am avut surpriza sa il gasesc la un pret mai mic. Sti stiti ce? Nu mi-a placut delic rau. Si asta ca pt mine nu are import pretul ci dvd-ul in sine. De aceea spun ca eu cred ca e mai bine sa profitati de fiecare promotie si sa nu va ganditi la faptul ca le veri gadi apoi la un pret mai mic… e posibil sa nu le mai gasiti delic!!!!

 8. Poate ca stiti deja, dar cred ca e bine sa repet : cine nu (mai) gaseste inserturile (carti, DVD-uri, etc.) care apar cu “Gazeta Sporturilor”, le poate comanda la telefonul 021-406.62.21 sau adresa de mail marketing@gsp.ro.
  O zi buna tututror.

 9. Am cumparat joi 14februarie DVD-ul Pe aripile vantului si spre marea mea dezamagire acesta contine doar prima parte a filmului. Am avut ghinion la cumparare sau asa sunt toate? Va rog sa-mi raspundeti.

 10. vineri 22 apare din nou Pe aripile vantului, deoarece joia trecuta tirajul a fost mult sub cerea pietei.

 11. @manu
  Spune-mi si cu se termina flmul de pe DVD?
  De zici ca este numai o parte ?
  Stiu ca se termina filmul cand Scarlet se hotareste sa se intoarca la Tara.
  Mai de mult a fost continuarea filmului si se numea Scarlet .
  Dar la TV si o singura data a fost dat .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *