„Castig dar nu ridic premiul”

 

Imi pare rau sa constat ca sunt persoane care participa la diversele concursuri de pe blog dar „uita” sa ridice premiul ….

De fiecare data, cand un colet se intoarce retur, voi considera ca nu ati dorit premiul …

19 thoughts to “„Castig dar nu ridic premiul””

 1. Chiar ca…Bataie de joc. Eu am castigat pe alte site-uri in anii trecuti si nici astazi nu am primit nimic.

 2. Eu astept premiul meu inca de prin decembrie de la inceput…. sa vedem…daca il primesc mai particip..daca nu site-ul tau nu mai exista pentru mine

 3. eu nu particip la concursuri, dar iti multumesc pentru site, este foarte interesant si ma tine la curent cu noutatile. Multumesc Colectionarule, iar persoana ca @Cristina nu merita nimic, pentru aroganta. De parca trebuie rasplata pentru ca te folosesati de munca unui om.
  Imi pare rau ca ai trecut prin decesul tatalui, ma mir ca mai ai putere sa te mai ocupi de asa ceva, esti tare.

 4. @cami
  Va primi cartile, sunt un om corect si imi place sa fac ceea ce zic, imi place sa ajut (sunt exact ca tatal meu).

  Incerc sa rezist, e greu, dar nu am ce face ….

 5. De acord cu ce a spus si Cami, persoanele care se bat cu pumnul in piept ca vezi Doamne nu si-au primit premiul, persoane fara pic de rabdare si intelegere fata de problemele cu care te confrunti, Colectionarule, asemenea persoane, sincer, nici nu merita sa castige. Nu stiu cum ar putea sa se bucure de un premiu cand reactioneaza asa.
  Eu iti multumesc inca o data pt informatiile pe care ni le oferi mereu, sincer ma ajuta foarte mult si sunt recunoscatoare pentru asta!

 6. Nu puneți la inimă, eu nu cred că oamenii au prea multe cărți acasă încât să nu le trebuiască una nouă, dar de multe ori se întâmplă ca nici cei de la poștă să nu își facă treaba și să uite să lase avizul. Poate omul merge să verifice o dată, sau de două ori, dar după aceea se satură, plus că nici doamnele de la poștă nu se prea străduiesc să se facă plăcute.

 7. le primesc eu daca altii nu le vor 😀
  rar particip la concursurile de la tine, insa blogul il citesc mereu 🙂
  multumesc pentru continutul articolelor! sunt foarte utile!

 8. Se intampla de multe ori sa „dispara” avizul din posta. Eu, una, am patit-o, de cateva ori. Ori nu le pun postasii, ori se intampla ceva, nu stiu… Nu pune la suflet, Colectionarule!

 9. @Ralu are mare dreptate. Si mie mi s-a intamplat o data, cu un pachet. Chestia e ca se poate rezolva usor. @Colectionarule, cand pui pachetele la posta, poti sa-i anunti pe destinatari printr-un email ca le-ai trimis, iar ei pot astfel sa se intereseze direct la oficiul postal, daca postasul uita sa le lase avizul, cum se intampla de multe ori. Astfel, oamenii vor fi mai vigilenti si nu se va mai intampla sa ti se returneze premiile.

 10. @Colectionarul
  Imi cer scuze ca am spus asta,dar acum am vazut decesul tatalui tau.Sincere condoleante si scuze inca o data.Si da mai astept nu este problema.
  Multumesc

  @cami- Nu imi explica cu ce te-am suparat pe tine.

 11. este si cazul meu, unii nu locuiesc la adresa de pe buletin, am dat mail am rugat sa fie trimis ca post-restant la o alta adresa, am dat si adresa din buletin, si probabil la adresa din buletin a fost trimis, nici un mail sa anunte cand a fost trimis coletul, era vb de 3 carti din bpt, ed litera.

 12. voi intrati pe acest sait pentru concursuri sau pentru informatiile utile pe care le ofera??

Nu se adaugă comentarii.