Tradarea (vol.2 Casa Noptii) cu revista Bravo Girl – 11 decembrie 2012

La chioscurile de ziare veti putea gasi volumul 2 din seria de carti „Casa noptii” impreuna cu revista Bravo Girl : Tradarea de  P.C.Cast si Kristin Cast.

Mentionez ca pachetul revista + carte a aparut inca din 11 decembrie 2012

Pret revista + carte : 10.99 lei.

Pagina colectiei este aceasta.

14 thoughts to “Tradarea (vol.2 Casa Noptii) cu revista Bravo Girl – 11 decembrie 2012”

  1. stie cineva, ce carte este la revista Bravo acum ? ca acum doua saptamani se specula cica ca The Hobbit, va fi la supliment astazi. Deocamdata n-am vazut nicio revista bravo in oras la mine. Rog pe cineva sa-mi confirme ce supliment este. Multumesc in avans…

  2. La Bravo azi a fost academia vampirilor volumul 5 partea a doua, iar cu hobbitul e cv concurs parca…

  3. Deci am citit in bravo de azi si cica va fi un concurs bravo. trimiteti la ei pe mail raspunsul la o intrebare si prin tragere la sorti poti castiga una din cele 10 carti Hobbitul!!

  4. Stiti cumva daca mai apare seria Casa Noptii de PC Cast cu revista Bravo Girl? Ca de 2 saptamani tot astept si vad ca revista vine mereu fara carte… :(( Si imi place mult seria:x <3

  5. Casa Noptii nu mai apare cu Bravo Girl. Din cauza ca nu au avut vanzare, cei de la Litera au decis sa opreasca seria.

  6. Pff… urat… De acum inseamna ca trebuie sa facem rost de continuare, daca pe ei nu ne putem baza… E ca un serial de-ala care incepe sa-ti placa din ce in ce mai mult si se anuleaza si te lasa in plop.

  7. Pacat… Daca trebuie sa ne luam gandul de la aceasta colectie, macar o sa apare alte carti? Nu stie nimeni?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *