Libertatea : dvd-uri Tinkerbell. Din 8 octombrie 2012

In finalul articolului „Printesele Disney – Libertatea” , mentionam ca incepand cu 8 octombrie 2012, Libertatea va continua colectia cu (3 dvd-uri?) Tinkerbell.

Presupun ca pretul va ramane acelasi : 12.99 lei (ziar + dvd).

Mai multe detalii in curand.

13 thoughts to “Libertatea : dvd-uri Tinkerbell. Din 8 octombrie 2012”

 1. Dupa Piratii din Caraibe si Cronicile din Narnia vine o alta colectie din care lipseste ultimul film aparut. Rusine, Libertatea. Cum de primele trei au reusit sa le reduca de la 20 de lei la 13 si al patrulea nu????

 2. @ Piersing
  Si adevarul a lansat Ice Age acum cativa ani cand Ice Age 3 era destul de nou pe piata, dar au putut sa il distribuie deci se poate doar sa vrea.

 3. @ Negrea Ionut
  da…numai ca ice age-ul 3 dat de adevarul nu era dublat in romana din cate citeam pe forumuri la vremea respectiva.

  cat despre tinkerbell nu o sa cumpar nici.un dvd.

 4. @ Raganar
  explicatia ti.a dat-o Piersing.iti dai seama cat pierde provideo daca un film nou la ei care costa 50de lei o sa.l de.a cu 13 lei de pe acum,in loc sa profite si sa tina de pret cel putin un an de la aparitia filmului respectiv.E o chestie de marketing daca intelegi

 5. @ gabriel
  Eu prefer de 100 de ori mai mult versiunea originala cu vocile actorilor decat pe ce-a dublata. Evident pt. copii ce-a dublata este ce-a mai buna.

 6. si cine te opreste cand vizionezi filmul sa alegi audio in engleza si subtitre in romana? Toate DVD-urile Disney aparute cu Libertate sau fara au atat audio in engleza cat si audio in romana.

 7. @ Raganar
  dvd-ul al 4-lea din serie adica Tinkerbell Secret of the Wings nu e aparut oficial asa ca nici nu au cum cei de la libertatea sa-l puna pe piata. cat despre piratii din caraibe si cronicile din narnia sa fim seriosi la pretul pe care l-au avut la libertatea mai facem mofturi ca nu au aparut si continuarile?
  cat despre dvd-urile Tinkerbell o sa-l cumpar doar pe al 3-lea
  celelalte 2 le-am cumpara la inceputul anului cu 10 lei bucata

 8. @un anonim

  se pare ca nu vorbim despre acelasi film al patrulea se numeste Jocurile din Valea Ielelor, Tinkerbell Secret of the Wings este al cincelea si nu a trecut inca perioada de cinematograf.

 9. Nu am încă copii, dar ador desenele animate Disney. Prin urmare „împuşc doi iepuri”.
  Le cumpăr pentru a le viziona, dar şi pentru a le avea pe viitor. Adevărat ,că filmele au carcase subţiri, dar e OK.
  – Mă bucur că le pot achiziţiona la acest preţ, dat fiind că pe multe site-uri am găsit DVd-ul cu Tinkerbell la 40 lei.
  – Nu doar preţul m-a convins, ci şi faptul că sunt dublate. Nu sunt fan al filmelor dublate absolut deloc,convinsă fiind că-şi pierd din originalitate, dar pentru copii mi se pare extraordinar, deoarece pe viitor nu voi sta să le traduc eu filmul sau să le citesc subtitrarea.
  – Modul de realizare al acestor DVD-uri, care prevăd şi SUBTITRAREA în engleză, mă bucură enorm.
  În USA, toate filmele au subtitrarea în limba engleză şi mi se pare perfect. Personal, mă ajută, să conştietizez şi mai bine un termen în limba engleză, însă scopul subtitrărilor este de a veni în ajutorul celor care nu aud.
  Ar trebui ca toate filmele româneşti să aibă subtitrare în limba română, să vină în ajutorul celor care au probleme cu auzul. O zi excelentă!
  Un FAN Disney

 10. Acestea sunt filmele scoase de Disney:

  Tinker Bell 2008
  Lost Treasure 2009
  Great Fairy Rescue -2010
  Secret of the Wings 2012

  Practic, fiecare producţie urmăreşte cele 4 anotimpuri
  În filmul care rulează acum pe marile ecrane, Tinkerbell întâlneşte o nouă zână Periwinkle, anotimpul fiind iarna….
  Citez de pe site-ul Disney : “Each of the productions uses one of the four seasons as a subplot for the fairies’ latest escapades, with „winter” closing out the „year.” “ ;
  Şi eu am fost derutată la început, crezând că sunt mai multe părţi, însă dorind să achiziţionez toate DVD-urile, am aflat că sunt 4.
  Ultima parte, Secret of the Wings, sigur o vom vedea la vânzare pe piaţa românească după 1 an, la un preţ, sper eu acceptabil.

 11. Raganar ,

  intr-adevar Disney a scos un film numit Jocurile din Valea Ielelor, dar are 30 min, deci nu e TinkerBell clasic.

  Se numeşte, mai exact, Tinker Bell and the Pixie Hollow Games, produs anul trecut(2011) şi m-a indus în eroare şi pe mine.

  Am văzut că acum rulează Aventurile lui Sammy -2. Am achiziţionat partea I şi e relaxant

  Maybe I’m crazy……………………BUT I’m not;)))))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *