Gazeta Sporturilor : trenuletul Thomas si prietenii lui. Din 1 octombrie 2012

Dvd-urile „Thomas si prietenii lui” de la Gazeta Sporturilor pot fi cumparate cu 5.90 lei

De luni, 1 octombrie 2012, ziarul Gazeta Sporturilor va aduce la chioscurile de ziare o colectie de 5 dvd-uri cu celebrul trenulet Thomas si prietenii lui.

Aventurile lui Thomas din Insula Sodor are la baza o carte de povesti pentru copii, „The Railway Series” – scrisa de un britanic pentru fiul sau.

Dvd-urile sunt dublate in limba romana.

Pret ziar + dvd : 11.99 lei.

Multumiri Georgescu !

9 thoughts to “Gazeta Sporturilor : trenuletul Thomas si prietenii lui. Din 1 octombrie 2012”

  1. din atatea filme bune ei sa.u gandit sa dea desenele cu thomas.era de asteptat de la gazeta asa ceva

  2. Puteau da ceva mai bun, dar totus trenuleul Thomas e mult mai bun decat Oaza lui Oscar.

    @Negrea Ionut Mr Bean nu e film bun?

  3. deci parerea mea personala este ca un ziar de sport ar trebui sa scoata colectii cu filme pentru adolescenti (pumni de otel,gladiatorul,fast and fourios)nu desene animate(mai ales trenuletul thomas).pana si mr bean pe care o sa.l cumpar maine nu vad logica in a fi difuzat cu acest ziar

  4. @sike Am zis ca au cateva inserturi bune printre care Stan si Bran, Mr. Bean, cele 2 filme romanesti nu au fost rele de la inceputul anului, trilogia Millenium, Discursul Regelui, Slumdog Millionaire, The bank job, low abiding citizen, knowing, gamer si eu cand vreau sa fluier, fluier sunt printre filmele care au meritat cumparate de la Gazeta Sporturilor din 2009 pana in prezent. Nu sunt putine dar avand in vedere ca Libertatea distribuie filme de 10 ori mai bune eu zic ca si GS ar trebui sa ridice ştacheta mai sus. Sa renunte la inserturile cu desene sau macar sa le mai rareasca si sa distribuie si ei filme mai serioase.

  5. Există şi un public pentru aceste dvd-uri. Au şi ei dreptul la o colecţie adecvata. E adevărat că nu e prea potrivita apariţia cu un ziar de sport, dar nici alte serii apărute cu Gazeta nu se potriveau, aşa că…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *