Deagostini : Clubul lui Mickey Mouse. Oficial din 13 februarie 2013

Veste buna pentru parintii si copii care asteptau colectia „Clubul lui Mickey Mouse” de la Deagostini, aceasta va fi lansata, oficial in toata tara, din 13 februarie 2013. Posibil ca in unele orase, aceasta sa apara pe 14 februarie 2013

Clubul lui Mickey Mouse – te joci si inveti cu Mickey este o colectie pentru copii prescolari, care ii va ajuta pe acestia sa isi dezvolte diferite abilitati precum lucrul cu cifrele, logica dar si rezolvarea de probleme, impreuna cu personajele Disney preferate.

Primele 4 dvd-uri ale colectiei.

Deagostini va aduce in exclusivitate  o colectie educativa si distractiva de carti ilustrate, din segmentul de lux, care familiarizeaza copii cu notiuni-cheie precum literele, culorile, formele si altele.

Veţi petrece timp împreună citind povești distractive, iar micuţii vor avea ocazia să își exprime curiozitatea nativă și să își dezvolte atenţia și imaginaţia prin întrebările, comentariile și observaţiile pe diverse teme pe care Mickey le propune.

Acestora li se adauga seria de dvd-uri care contine desenele animate atat de iubite de copilul tau care il vor ajuta sa-si consolideze si fixeze cunostintele dobandite din carti.

Primul număr va costa 8.90 Ron, următoarele numere vor costa câte 18.90 Ron. Periodicitatea este săptămânală, cu excepția numărului 2 care va apărea peste 2 săptămâni. Colectia ar urma sa aiba 45 de numere


Poze colectia Clubul lui Mickey Mouse – Deagostini :

Multumiri Ionu !

8 thoughts to “Deagostini : Clubul lui Mickey Mouse. Oficial din 13 februarie 2013”

  1. Ar trebui sa treaca de studiul de piata si apoi sa se lanseze intreaga colectie in toata tara. Am inteles din text ca este doar un studiu.

  2. As vrea,va rog,sa stiu la ce numar a ajuns colectia si cum procedez sa o comand ! Va multumesc.

  3. Dvd cu numarul 5 al colectiei Clubul lui Mickey Mouse – Deagostini : 19 martie 2013

  4. doresc sa cumpar intreaga colectie clubul lui micky mouse,aveti idee unde o pot gasi?va multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *