Gazeta Sporturilor : desene animate Geronimo Stilton. Din 6 august 2012

Din 6 august 2012, ziarul Gazeta Sporturilor ne va aduce o noua colectie cu desene animate : Geronimo Stilton.

O serie de 8 dvd-uri in premiera in Romania, dublate in limba romana.

Micuţii se pot alătura lui Geronimo, jurnalist la Gazeta Rozătoarelor, în minunatele aventuri din oraşul Şoricezia.

Geronimo, împreună cu sora Thea, vărul Trap şi nepotul Benjamin rezolvă mistere, caută comori şi dezvăluie ştiri importante din viaţa locuitorilor de pe Insula Şoarecelui.

Pret ziar + dvd : 11.99 lei.Mai jos aveti promo-ul primului dvd :

 • Vol 1 – 6 august
 • Vol 2 – 13 august
 • Vol 3 – 20 august
 • Vol 4 – 27 august
 • Vol 5 – 3 septembrie
 • Vol 6 – 10 septembrie
 • Vol 7 – 17 septembrie
 • Vol 8 – 24 septembrie

 

11 thoughts to “Gazeta Sporturilor : desene animate Geronimo Stilton. Din 6 august 2012”

 1. Nu v-i se pare ciudat ca un ziar pt oameni maturi (mai ales un ziar de sport)lanseaza colectii cu desene animate?
  Macar d-ar lansa si ei filme istorice,de actiune,etc dar chiar desene animate?:)Cine se ocupa de colectii la Gazeta Sporturilor?

 2. Deseori oamenii maturi au copii,nu invers.Rar am vazut un copilas de 2 ani si 70 de centimetri inaltime mergand singur la chioscurile de presa sa si cumpere DVD-uri.

 3. @gabriel
  sunt de acord cu ocsiraiz – un copil nu are bani pentru desene, iar un părinte e mai la îndemână să le cumpere 😀

 4. @ Ionu
  asa este.un copil nu are bani si nu stie sa-si cumpere dvd-uri,dar chiar un ziar de fotbal sa lanseze colectii cu desene animate?:))Daca libertatea sau un alt ziar ar face colectii cu desene ar fi normal dar asa?
  E ca si cum un ziar al patriarhiei ar scoate colectii cu muzica lui conecte-r

 5. Connect-R ar mai merge la ziarul patriarhiei, ca macar e singurul tigan care nu canta manele. Dar cum ar suna Florin Salam sau Stefan de la Barbulesti? Desi am luat numeroase desene de la Gazeta (Oraselul Lenes, Spider-Man, T-Rex Express etc) aceata serie nu ma tenteaza si nu o voi cumpara. Sper sa scoata ceva maibun in materie de desene animate. Le recomand seriale vechi produse de japonezi si aparute la noi in varianta dublata in franceza (Sandy Belle, Heidi, Nils Holgersson, Pinocchio, Clementine, Perrinne etc.)

 6. si eu sunt pentru variantele nils holgerson, sandy belle …stiti de unde se pot cumpara cu dublare romana?

 7. nils holgerson, sandy belle le am eu in format AVI, dar din pacate sunt dublate in franceza si fara subtitrare in romana

 8. rar am vazut atata debilism din partea unor forumisti legat de desene animate….se vede smecheria generatiilor de dupa 1989…aveti copii? :)) se vede ca nu..daca nu va place colectiile scose de gazeta sporturilor mai bine le ignorati…preferati colecti despre joaca de-a razboiul,terorismul…?colectii de maneaua la care rad si cel mai civilizat popor… ? si libertatea a scos desene animate si adevarul a scos tom si jerry asa ca indignarea voastra e de prisos..si nu mai ofensati copii ….

 9. @lothlorien
  loth, relax, domnule. aveam un schimb de păreri în ceea ce privește materialele apărute cu unele ziare, nu suntem indignați ci doar curioși 😀

  P.s. ca să știm despre Andy Belle, Heidi, Floarea cu șapte culori ar fi trebuit să avem măcar 5 ani în perioada 1992-1994, deci scutește-ne de „șmecheria generațiilor de după 1989”.

 10. Buna ziua, am ratat sa cumpar primul numar din colectia de DVD-uri Geronimo Stilton si as vrea sa stiu daca il pot cumpara de la dvs.
  Va rog sa ma anuntati printr-un e-mail daca se poate.

  Va multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *