16 comentarii la „Revista Joy – iunie 2012 (carte cadou)”
  1. Eu am cumparat-o si am citit pe verso despre ce e vorba. Pare foarte interesanta, ce-i drept!

  2. Pentru cei interesati: Aflata in cautarea unui subiect inedit si emotionant, ziarista Ellie Haworth gaseste in arhiva ziarului la care lucreaza o scrisoare datand din anul 1960, scrisa de un barbat care-i cere iubitei sa-si paraseasca sotul. Astfel, Ellie se vede prinsa in hatisurile unei povesti de dragoste din trecut – iar impactul asupra ei este cu atat mai puternic cu cat si ea insasi are o legatura cu un barbat insurat.
    In 1960, Jennifer Stirling se trezeste in spital, unde a ajuns in urma unui accident de masina. Nu-si poate aminti nimic: nici de sot, nici de prieteni, nici cine era. La inapoierea acasa, descopera o scrisoare de dragoste si incepe sa-si aminteasca de iubitul ei, pentru care fusese dispusa sa riste totul.
    Povestea din trecut a lui Jennifer si cea actuala a lui Ellie, ambele implicand o dragoste patimasa si interzisa, se impletesc intr-o drama de mare intensitate emotionala, in care scrisorile de dragoste readuc la viata o iubire care sfideaza timpul.
    Nu-i asa ca starneste curiozitatea? Pe mine m-a convins deja, motiv pentru care am si cumparat-o la prima ora! 😀

  3. Parca au fost filme de genu cartii la TV……cu scrisori gasite in sticle sau in alta parte.

  4. Cu multa placere! Si da, au fost filme cu un astfel de subiect, dar eu va pot recomanda unul tare, tare dragut! Letters to Juliet! Daca nu l-ati vazut deja, just do it! 😀

  5. teresa : Am citit cartea – e emoționantă. Stie cineva dacă au mai apărut cărți de Jojo Moyes în România ? Mulțumesc. Tereza

  6. Ma bucur ca au revenit cu genul asta de carti si nu au continuat cu diete sau mai stiu eu ce…..multumiri!

  7. Stie cineva ce va aparea in luna iulie?Ca in revista nu scrie nimic.

  8. ghlaura :inca nu a aflat nimeni ce carte va aparea, daca va aparea?

    Am aflat de pe un blog ca vor da cadou ochelari de soare…deci nu va fi carte .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *